02.08.2024
Ghidul weekend-ului! Cele mai interesante evenimente și activități de care să te bucuri la sfârșit de săptămână - FOTO

Un nou sfârșit de săptămână îți aduce noi evenimente, pe cât de variate, pe atât de interesante. Află unde poți merge să te distrezi alături de prieteni sau familie în acest weekend.

Spuma Party la VARA VARA

PreviewImage

În fiecare sâmbătă și duminică Vara Vara te așteaptă la cea mai sclipitoare petrecere. Ai o zi întreagă în care fiecare bulă de aer îți aduce fiorul unui program distractiv.

Femeile și bărbații se impun diferit într-o relație! Eugenia Staver, psiholog: „Sunt influențati de către stilurile de comunicare, stereotipurile de gen...”

Degustare de Vinuri. Enoteria Platon 

PreviewImage

O experiență unică de degustare de vinuri de la Enoteria Platon, un vinificator mic dar talentat, cunoscut pentru pasiunea și dedicarea sa în arta vinificației. Pe 3 august, la ora 16 la Wine Republic sunset lounge & terrace, strada Pantelimon Halippa, 6, Toro Center veți avea ocazia să descoperiți o selecție rafinată de vinuri produse cu grijă și atenție la detalii.

2 august: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

RETRO FEST 

PreviewImage

Pe data de 3 august va avea loc un mare concert de vară în aer liber la Amfiteatrul ARENA CHIȘINĂU! „RETRO-FESTIVAL” de vară cu participarea unor staruri mondiale la Chișinău.

Ce conține cutia „misterioasă” pe care o primesc medaliații de la Jocurile Olimpice - FOTO

Circus Wow. Abracadabra Program Hulboaca 

PreviewImage

Circul „WOW” prezintă un nou program de circ în Satul Hulboaca pe 3 și 4 august. Circul se află pe strada Mihai Eminescu, va fi amplasat vizavi de terenul cu numărul 1. Programul are o durată de două ore, iar în timpul pauzei, copii o să poată găsi un leagăn sub cupola de circ, popcorn, acadele, jucării de circ, sesiune foto cu Peppa Pig.

O femeie a murit de cancer la 90 de ani, după ce soţul ei i-a ascuns diagnosticul timp de 21 de ani

YARDSALE MARKET

PreviewImage

Pe 3 și 4 august, în inima Chișinăului, te așteaptă un shopping de excepție, 80 de vânzători de top, gata să te încânte cu ceva special. Branduri locale de îmbrăcăminte și accesorii, obiecte drăguțe și cumpărături esențiale pentru casă, antichități, bijuterii, lumânări, săpunuri și ecobaguri, dar și stickere trendy, jucării și activități educative, precum și plante vii, miere și chiar dulciuri. O atmosferă superbă, muzică vibrantă, o multitudine de restaurante în apropiere și o cantitate incredibilă de frumusețe pe fiecare metru pătrat.

Articole din aceeasi categorie