16.10.2023
Astrologii au stabilit care este este „cea mai populara zodie”! „Toata lumea ii iubeste pe acesti nativi”

In astrologia occidentala, exista 12 semne zodiacale, toate cu trasaturi de personalitate si caracteristici diferite. Desi nimeni nu poate fi placut de toata lumea, conform astrologilor, exista unele zodii care sunt mai populare decat altele.

Astfel, conform astrologilor, citati de express.co.uk, zodia cu „cei mai populari” nativi este Leul.

„Fara indoiala, Leii reprezinta cea mai populara zodie. Incantatori, carismatici, acestia sunt lideri innascuti si sufletul oricarei petreceri. Sunt prietenosi si trec prin viata cu entuziasm molipsitor, pe care il impartasesc cu cei din jur”.

O seara alaturi de Lei iti garanteaza distractia, caci acestia nu numai ca se simt bine oriunde, dar au darul sa-i faca si pe ceilalti sa se simta bine. Desi sunt considerati sufletul petrecerii, acestia pot fi si seriosi cand e nevoie de ei. „Sunt loiali si protectori cu cei la care tin, ceea ce-i face si mai adorabili”.

In concluzie, daca sunteti in cautare unei zodii pe care toata lumea o iubeste, aceasta este zodia Leu.

Un barbat de 70 de ani s-a casatorit cu o femeie de 28 de ani, pe care a cunoscut-o intr-o vacanta: „Mi-a placut din prima” - VIDEO

La polul opus, se afla Scorpionii. „Aceste persoane - misterioase si secretoase - sunt renumite pentru intensitatea si pasiunea lor. Doar ca acestea prefera sa-si concentreze energia pe un grup restrans de oameni”.

S-a nascut in Madagascar, dar a cunoscut un moldovean de care s-a indragostit si a decis sa se stabileasca in Republica Moldova. Afla povestea fascinanta a interpretei Cynthia Elisoa - VIDEO

Topul celor mai populare zodii:

Leu
Sagetator
Gemeni
Pesti
Fecioara
Berbec
Taur
Rac
Varsator
Fecioara
Capricorn
Scorpion

Articole din aceeasi categorie