24.07.2022
Sfaturile de care ai nevoie pentru a trece de o despartire, in functie de zodia ta

Despartirile pot fi foarte dureroase si ne afecteaza in multe moduri. Chiar daca tu si partenerul tau stiti ca e mai bine sa luati aceasta decizie, asta nu inseamna ca nu o sa fii afectat/a.

In functie de zodie, fiecare dinte noi gestioneaza o despartire intr-un mod diferit. Unele persoane apeleaza la confortul mancarii si plang atat de mult incat le trebuie sticle de apa sa se hidrateze, in timp ce alte persoane cred ca singurul mod in care poti uita de partener/a este sa gasesti pe cineva nou. Uneori acest lucru chiar functioneaza dar conform stiintei astrologice, sunt cateva sfaturi pe care toti ar trebuie sa le luam in considerare.

Daca tot ce faci este sa fii trist si melancolic pana ce intri din nou intr-o relatie, chiar crezi ca esti fericit/a? No judgement, cu totii stim cat de greu e sa te obisnuiesti cu gandul ca persoana care era mereu langa tine, nu o sa mai fie de acum inainte. O sa ai neovie de mai mult de cateva zile sa iti revii. Nicio modalitate nu este gresita atunci cand vrei sa iti revii dupa o despartire, doar ca trebuie sa te asiguri ca aceasta modalitate nu este daunatoare vindecarii tale.

Sunt cateva posibilitati care sunt dovedite stiitific, care o sa te ajute sa treci peste despartire si niciodata nu stii, poate acestea chiar o sa functioneze. Este un proces numit „Regulile Iubirii” despre care se spune ca o sa ajute sa iti revii si sa iti gasesti pacea, conform unui studiu realizat de profesorii de la Universitatea din Missouri. Acesta spune ca sunt 3 pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a putea trece mai departe.

Primul este sa te gandesti la toate aspectele negative ale relatiei si ale fostului tau iubit. Dupa incearca sa te gandesti sau sa vorbesti despre sentimentele pe care le ai in prezent fata de relatie, asa cum este acum (dupa despartire). Ultimul pas este sa incerci sa iti gasesti o activitate care nu are nicio legatura cu relatia sau despartirea.

Adevarul este ca modul in care faci fata unei despartiri nu o sa se schimbe niciodata, in ciuda tuturor reguilor pe care le-ai putea invata, dar asta s-ar putea schimba atunci cand te confrunti cu niste realitati dure.

Cu totii avem nevoie de un sfat atunci cand trecem printr-o despartire iar conform semnului tau zodiacal, fiecare are unul.

Berbec 

Berbecilor le este mereu greu sa renunte la o persoana dupa despartire, dar crezi ca este cea mai buna modalitate sa vorbesti mereu despre acest lucru?

Daca vrei un sfat onest, il ai aici. Nu este nimic gresit sa incerci sa treci peste, si daca nu vorbesti despre asta 24/24 nu inseamna ca nu poti face fata acestei despartiri. Trebuie sa incerci sa lasi trecutul in trecut si sa incerci sa gasesti pe cineva mai bun.

Taur

Atunci cand vine vorba de despartiri Taurii sunt pregatiti sa se uite la filme triste si sa cumpere inghetata care le-ar putea ajunge o viata intreaga. Taurii mereu vor sa se asigure ca sunt pregatiti pentru orice. Dar daca esti pregatit pentru o despartire nu este un lucru neaparat bun. Un sfat? Invata sa iubesti cu ochii inchisi. Inceteaza sa cauti portite de iesire cand lucrurile devin mai complicate.

Antonia, dezvaluiri despre primii bani castigati inainte de a avea o cariera in muzica: „Alesesem drumul acesta pentru a ma putea intretine”

Gemeni

Aceasta zodie nici nu apuca sa spuna la revedere fostilor ca deja trec la urmatorul lucru. Nu trebuie sa fie un partener, poate sa fie si o simpla activitate. Nu iti dai voie sa faci doua lucruri, sa plangi si sa-ti pierzi timpul aiurea. Dar un sfat ar fi sa dai voie sentimentelor sa fie prezente in viata ta. De ce sa nu faci fata unei despartiri ca orice alta persoana si sa vezi cum e? Ai putea invata ceva nou.

Rac 

Racii incearca mereu sa se inchida in ei si sa faca din casa lor, locul perfect pentru vindecare dupa o relatie in loc sa se aventureze mai mult in afara zonei de confort. Acum ca esti singur ai mai mult timp pentru prieteni si familie si mai ales pentru tine. Relaxeaza-te si gandeste-te ca ceva mai bun o sa vina.

Leu

Este foarte greu sa te desparti de un Leu deoarece acestia nu o sa evite sa ii scoata pe fostii lor parteneri de tot din viata lor, asta include procesul de distrugere a pozelor pe care le aveati impreuna. Pare foarte obositor si o pierdere de timp sa arzi hainele fostului, sa stergi orice indiciu de pe social media si sa le spui prietenilor cat de suparata esti, dar asta este pentru ca orice persoana normala nu ar face aceste lucruri.

Incearca totusi sa te calmezi, nu orice persoana iti merita nervii. Un mic sfat ar fii sa te gandesti ca e pierderea lor si nu a ta. Intr-o zi o sa gasesti pe cineva care o sa te merite.

Fecioara 

Fecioarele pot cu usurinta sa adopte atitudinea de „Nu-mi pasa”, cand de fapt acel lucru este singurul la care se gandesc. Dupa o despartire iti revii imediat si incepi cautarea pentru o noua persoana sau noua activitate de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Dar este sigur ca daca tii acea energie toxica in tine, repetandu-ti de nenumarate ori ca nu iti pasa, nu poate fi bine. Un sfat ar fi sa incerci sa te impaci cu gandul ca esti singura si sa te bucuri de acest moment.

Radu Valcan, declaratie de dragoste inedita pentru Adela Popescu: „Fiecare face ce doreste”

Balanta 

Aceasta zodie mereu foloseste orice despartire pentru a le arata fostilor ce au pierdut. De mult ori acestia isi schimba culoarea parului, fac putin shopping si poate chiar isi fac un tatuaj. Nu-i nimic rau in schimbarea look-ului dar sigur faci aceste lucruri pentru tine? Daca faci asta doar pentru a atrage atentia fostului nu e ok, repetarea trecutului nu e o idee buna. Asa ca mai bine iti cauti pe cineva nou care o place pe noua tu.

Scorpion 

Atunci cand Scorpionii au incheiat o relatie, acestia rup orice legatura cu acea persoana. Fara sa planga, fara sa se gandeasca sau fara sa vorbeasca despre asta, acestia refuza sa faca un pas inapoi. Dar Scorpionii au nevoie de cateva sfaturi atunci cand vine vorba de despartiri. Comportamentul vostru este oarecum inofensiv, dar toxic. In loc sa iti ascunzi sentimentele ar trebui sa ii arati fostului cat de mult te-a ranit.

Sagetator

Pentru sagetatori despartirile nu reprezinta mare lucru. Poti incheia o relatie cu o persoana si in ziua urmatoare puteti deveni cei mai buni prieteni. Esti un profesionist in a nu lasa despartirile sa te defineasca. Dar chiar daca tu stii adevarul despre relatia ta, prietenii tai probabil se intreaba ce se intampla.

Un sfat pentru Sagetatori ar fi ca nu trebuie sa ramai prieten cu un fost iubit dupa o despartire. Luati-va la revedere intr-un mod amicabil si treci mai departe. Nu ramane prieten cu fostul tau doar din obligatie.

Capricorn 

Capricornii sunt adesea asociati cu succesul si perfectiunea si acestia stiu ca ei sunt cei mai interesati. Dar atunci cand vine vorba de despartiri ei se vad ca pe un esec care nu merita iubire.

Iti investesti tot timpul si toata energia in acea relatie, asa ca atunci cand vine timpul despartirii esti epuizata deoarece nu mai ai nimic pentru tine. Un sfat este sa te gandesti la tine mai mult si sa inveti sa iti iubesti propria persoana.

Varsator 

Varsatorii detesta sa recunoasca acest lucru, dar despartirile ii afecteaza mai mult decat orice. Deseori simti ca ai pierdut o parte din tine in acea despartire. Un sfat ar fi sa nu lasi o singura persoana sa te impiedice din a fi acea persoana destepta, senina si plina de iubire. E normal sa fii trista o perioada de timp, dar incearca sa investesti acea energie in ceva nou si creativ.

Pesti 

Pestii se descurca de minune sa se consoleze dupa o despartire. Ei nu au nevoie de nimeni pentru a-i face sa se simta mai bine, deoarece ei stiu toate trick-urile si tips-urile pentru a trece peste o despartire. Insa nu trebuie sa fii mereu singur atunci cand treci printr-o despartire. Desigur ca poate fi placut sa stai cateva zile inchisa in casa si sa-ti inchizi telefonul, dar poate fi la fel de placut sa iesi cu prietenii tai, sa petreci timp cu familia si sa te simti bine. Nu te ascunde.

Articole din aceeasi categorie