18.03.2024
Adelina Pestritu s-a fotografiat intr-un look elegant dupa ce a renuntat la implanturile mamare! Cum arata acum vedeta - FOTO

Desi este intr-o perioada de recuperare, dupa ce a renuntat la implanturile mamare, Adelina Pestritu continua sa se afiseze in mediul online in ipostaze incendiare! Iata cum arata acum vedeta.

Adelina Pestritu, una dintre cele mai cunoscute si apreciate persoane publice din Romania, a suferit in urma cu doar cateva saptamani o interventie chirurgicala. Mai exact, vedeta a renuntat la implantul mamar, iar acum s-a afisat intr-o ipostaza care i-a uimit pe fani.

„Mi-am luat inima in dinti si am renuntat la implanturile mamare, decizie luata dupa mult timp de gandire, in care am analizat situatia impreuna cu medicii si am luat in calcul tot ce ar putea sa urmeze.

Daca va intrebati ce m-a convins mai exact sa fac asta, va pot raspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor si disproportiile estetice”, a transmis ea pe retelele de socializare.

Horoscop 18 martie 2024. Nativii care se vor confrunta cu un blocaj in cariera

Recent, Adelina Pestritu a publicat, pe contul sau de Instagram, o serie de fotografii cu ea imbracata intr-o bluza decoltata, iar fanii au luat cu asalt sectiunea de comentarii.

Iubita lui Dan Ionita - pe ultima suta de metri pana la nastere! Cei doi au organizat o sedinta foto adorabila impreuna - FOTO

„Esti superba!”, „O frumoasa!”, „Mereu minunata!”, „Ce frumoasa esti!”, „Adorabila!”, au fost doar cateva comentarii din partea urmaritorilor sai.

Articole din aceeasi categorie