17.03.2024
Iubita lui Dan Ionita - pe ultima suta de metri pana la nastere! Cei doi au organizat o sedinta foto adorabila impreuna - FOTO

La data de 25 septembrie 2023, omul de afaceri si blogger-ul, Dan Ionita a anuntat ca iubita lui, Cristina este insarcinata.

In scurt timp, Cristina va naste un baietel. Pana atunci, insa, cuplul a decis ca este timpul pentru o sedinta foto pentru a imortaliza momentul frumos din viata lor.

Misterul disparitiilor: inainte de Kate Middleton , Printesa Charlene a fost si ea de nevazut timp de 10 luni

„Eu ziceam ca e Stefanel, dar Cristina spune ca e Damir sau Marc. Hai sa votam prin comentarii, ce nume se potriveste?”, a mentionat Dan in descrierea fotografiilor.

Internautii au venit si ei cu cateva propuneri in ceea ce priveste prenumele bebelusului: „Mark! Acum deja pe toti ii cheama Damir”, „Stefanel”, „Indiferent ce nume va purta bebelusului, principalul e sa fie sanatosel”.

In doar o zi de la publicarea fotografiilor, acestea au adunat peste 24 de mii de aprecieri.

O femeie casatorita cu un milionar din Dubai sustine ca va avea reguli stricte pentru viitorii ei copii: „Primul lor cuvant invatat va fi Dior, nu mama sau tata” - FOTO/VIDEO

Dan Ionita este un om de afaceri si blogger din Republica Moldova ce detine o comunitate de peste 360 de mii de abonati. Acesta are un baietel din fosta relatie pe nume Artur. In luna septembrie a anului 2023, Ionita a anuntat ca el si iubita lui, Cristina vor deveni parinti.

Articole din aceeasi categorie