30.08.2023
Premiera de la Veronica si Alin Suruceanu! Care este mesajul piesei „Din toata inima” - VIDEO

Acum o zi, Veronica Suruceanu impreuna cu Alin Suruceanu au lansat o piesa de suflet.

Cantecul este unul de-a dreptul special deoarece in el este abordata atat tema copilarie din anii 1990, cat si a celei din prezent. Mai exact, este facuta o paralela dintre ele.

Sarbatoare in familia interpretei Emily Istrate! Ce mesaj emotionant a publicat aceasta in mediul online: „Nu-mi pot imagina nici o zi fara tine” - VIDEO

„E o tema care prea putin sau chiar deloc nu s-a mai abordat. Se duce o paralela intre 2 generatii - copilaria pe care am avut-o noi, anii 1990, copii sinceri si inocenti, libertate, fericire si griji putine, comparativ cu copiii din ziua de azi, focusati pe telefoane, gadget-uri, si lumea virtuala”, a mentionat Veronica Suruceanu pentru perfecte.md acum cateva zile.

Cum ar fi aratat Michael Jackson, daca ar fi trait. Imaginile generate de Inteligenta Artificiala, la 14 ani de la deces - FOTO

Incantati de noua melodie a interpretei, internautii i-au lasat zeci de comentarii de felicitare pe retelele de socializare: „Ce frumos, felicitari”, „Esti Bravo”, „Succes”, „Bravo”.

Veronica Suruceanu este o interpreta, prezentatoare si textiera din Republica Moldova. Pe Instagram aceasta are o cominitate de peste 20 de mii de abonati.

Articole din aceeasi categorie