29.09.2023
4 zodii care sufera enorm dupa ce se incheie o relatie de prietenie

Zodiile de mai jos sufera foarte mult dupa ce pun punct unei relatii de prietenie.

Potrivit astrologiei, se pare ca exista o serie de zodii care sunt socate atunci cand o relatie de prietenie se termina si se considera chiar vinovate de acest final. In ciuda suferintei pe care o resimt, ajung sa depaseasca mai usor o astfel de dezamagire, in comparatie cu una pe plan amoros.

Pesti

Pentru Pesti, relatiile de prietenie sunt foarte importante si ocupa un loc special in sufletul lor. Daca se simt tradati de un prieten, vor rupe orice fel de legatura pentru ca nu isi doresc sa se inconjoare de persoane false. In ciuda faptului ca se vor intrista, vor depasi foarte repede acel moment, fara sa se mai gandeasca la ce a fost in trecut.

Magnat si Feoctist - piese cu milioane de vizualizari! Cine e mai bogat dintre cei doi, dar si care se considera mai destept si talentat - VIDEO

Leu

Leii incearca sa pastreze o relatie apropiata cu prietenii lor si sa le fie alaturi cand trec prin momente dificile. Adora sa iasa cu ei si sa povesteasca despre ceea ce au mai facut in viata lor si experientele pe care le-au intampinat. Se simt extrem de dezamagiti si tristi cand se indeparteaza de un prieten si au impresia ca ei au gresit candva cu ceva si incep sa isi puna intrebari.

Fecioara

Fecioarele isi doresc sa ii aiba alaturi pe prietenii lor cat mai mult timp, asa ca nu concep gandul ca o astfel de relatie poate ajunge la final, din diverse motive. Dar, atunci cand are loc un asemenea moment, se simt oarecum pierdute si tradate si considera ca le va fi dificil sa mai aiba in cineva aceeasi incredere. Ele sufera mult mai mult dupa ce un prieten nu mai face parte din viata lor, spre deosebire de o suferinta in dragoste, cand trec mai usor peste.

Daca viata ta ar fi un film, care ar fi titlul? Cum au raspuns prezentatoarele Pro TV la aceasta intrebare - VIDEO

Scorpion

Scorpionii reusesc sa lege prietenii adevarate si de durata, astfel ca gandul ca i-ar putea pierde pe acei oameni sau ca s-ar putea indeparta de ei, le aduce o stare de tristete. In cazul in care se intampla ca o relatie de prietenie sa se termine, vor fi foarte suparati si se vor gandi in profunzime la tot ceea ce au invatat de la acea persoana si de la momentele minunate pe care le-au petrecut impreuna.

Articole din aceeasi categorie