12.10.2022
4 zodii care nu lupta pentru a rezolva problemele cu partenerul de cuplu

Persoanele nascute in aceste zodii nu sunt dispuse sa depuna eforturi pentru a rezolva neintelegerile din relatia lor de cuplu.

Chiar daca sentimentele lor sunt puternice, unele persoane nu fac deloc compromisuri si nu sunt interesate sa faca eforturi in directia rezolvarii problemelor din relatie.

Astrologii ne arata care sunt semnele zodiacale care se potrivesc cu descrierea anterioara. Se pare ca sunt cateva zodii care nu dau dovada de deschidere fata de partener, iar comunicarea nu este tocmai una fericita. Nu asculta atunci cand li se spune ca au gresit si vor ca totul sa fie asa cum isi doresc. Daca nu se intampla asta, atunci nici nu sunt motivate sa mai continue acea poveste de dragoste.

Sagetator

Sagetatorii obisnuiesc sa nu asculte de parerile celorlati cand vine vorba de modul in care isi traiesc viata. Se bazeaza foarte mult pe ceea ce simt intr-un anumit moment si actioneaza in consecinta. Intr-o relatie, apreciaza ca partenerul sa le respecte nevoia de a avea intimitate si spatiu. Avand un stil de viata libertin, uneori nu-si pot da seama de nevoile persoanei iubite si nu au cand sa acorde timp laturii emotionale. Fiind preocupati de gandurile lor, nu este surprinzator faptul ca pot ignora emotiile altcuiva.

Kristina Asmus - imagini video ciudate pe retelele sociale! Actrita si-a socat fanii cu ultima sa publicatie - VIDEO

Gemeni

In cele mai multe dintre cazuri, Gemenii nu initiaza discutii cu partenerii si nici nu fac eforturi pentru a afla ce probleme au si eventual cum ii pot ajuta. Intr-o relatie, ei vor sa primeasca validare si laude si nu sunt atenti la dorintele persoanei dragi, ceea ce, intr-un final, va duce la probleme de comunicare si la conflicte in cuplu. Chiar daca li se spune ce anume nu functioneaza in relatie, nu sunt atat de motivati incat sa lupte pentru a fi cu persoana respectiva.

Scorpion

Scorpionii au tendinta de a avea o atitudine autoritara intr-o relatie si nu le place sa li se spuna ce anume sa faca. Desi iubesc cu pasiune si sunt romantici, uneori pot uita complet ca trebuie sa-si inteleaga si sa-si asculte in profunzime partenerul. Din cauza asta, conexiunea emotionala dintre ei si persoanele alaturi de care formeaza un cuplu va avea de suferit si nici nu vor face ceva pentru a schimba acest lucru.

Victoria Rosca - pusa pe slabit! Ce face actrita pentru a scapa cat mai repede de kilogramele in plus: „Odata ce m-am pornit, greu ma mai opriti” - FOTO

Taur

Taurii isi stabilesc standarde nerealiste cand vine vorba de o relatie. Sunt incapatanati cu privire la viziunea lor despre cum ar trebui sa funtioneze dinamica din cuplu si asta ii face sa nu vada adevaratele problemele pe care le au cu partenerul. Nu ajung niciodata la un compromis si nici nu sunt dispusi sa isi reevalueze atitudinea si comportamentul, fiind si motivul celor mai multe certuri din relatie.

Articole din aceeasi categorie