03.05.2022
Masha Efrosinina a spus ce crede despre vedetele ruse care nu tac in legatura cu razboiul: „Acum cateva luni le era frica sa vorbeasca despre razboi, dar in prezent...” - VIDEO

Prezentatoarea TV din Ucraina este invitata adesea la diferite emisiuni unde isi exprima opinia in legatura cu efectele negative ale razboiului si nu numai.

Recent, Efrosinina a vorbit in cadul unui telemarafon despre rusii care nu sustin razboiul din Ucraina.

Potrivit prezentatoarei TV, acum tot mai multe vedete din Federatia Rusa se opun genocidului poporului ucrainean pe retelele de socializare, dar ea indeamna totusi sa nu le fie romantizata imaginea.

Prezentatorul ucrainean Grigory Reshetnik - despre vizita sa groaznica la Irpin: „Inca nu imi vine sa cred” - VIDEO

„Imi propun sa nu-i romantizez pe cei care iau atitudine impotriva razboiului. Acum cateva luni le era frica sa vorbeasca despre razboi, cautau unde sa mearga, unde sa se ascunda, dar in prezent cand toata lumea a plecat, apar astfel de afirmatii. Iar ceea ce imi place este ca acum declaratiile lor sunt categorice. Ei numesc asta razboi sau genocid”, a spus Efrosinina.

Totodata, Masha a multumit pentru sprijin si curaj. Ea a mai sustinut ca acum incearca sa se concentreze doar pe ajutarea poporul sau.

Anterior, producatorul Alexander Rodnyanski a criticat dur societatea din Federatia Rusa.

„Canta Pentru Pace”! Profesorii ucraineni vor preda lectii de vocal pentru doritorii din toata lumea, iar banii colectati urmeaza sa fie donati copiilor afectati de razboi

Articole din aceeasi categorie