03.05.2022
Nu te-ai fi asteptat! Ce spune Filip Kirkorov despre acuzatiile scandaloase ale jurnalistei Margarita Simonyan la adresa lui Maxim Galkin

Filip Kirkorov a publicat pe pagina sa de Instagram un apel video catre jurnalista Margarita Simonyan, care recent l-a numit pe Maxim Galkin „un homosexual care s-a casatorit cu o femeie in varsta pentru distragerea atentiei, imbogatire si o cariera de succes”.

Kirkorov nu a ramas indiferent fata de cuvintele jurnalistei si a spus: „Margarita Simonyan, in cadrul unei emisiuni televizate, a vorbit foarte dur despre colegii mei Maxim Galkin si Alla Pugacheva. Pentru ce? I-ai tinut lumanare pentru a-l denigra atat pe el cat si pe familia lui? Cum ar trebui sa te priveasca acum copiii lui Alla si al lui Maxim? Cum ar trebui sa se uite la patria lor in care oamenii fara simt spun astfel de lucruri despre parintii lor? Cum indraznesti sa umilesti astfel oamenii in public? Cine ti-a dat dreptul? Margarita nu ai dreptul sa semeni discordie. Esti jurnalista, nu o batranica de la piata care raspandeste barfe. Traiesc dupa principiul, fa cum vrei sa fii tratat.”

„Ucrainenii au atat de mult curaj!”. Sotia lui Sting, Trudie Styler, a vizitat Centrul Help Ukraine din Lublin unde si-a aratat sprijinul pentru Ucraina - FOTO

De asemenea vedeta a adaugat: „Suntem un popor multinational. Acum, cand vad stigmatizarea oamenilor care nu sunt de acord cu ce se imtampla si a celor cu opinii diferite sunt trist.”

In concluzie, el a spus ca este necesar sa se creeze conditii pentru revenirea „marilor artisti” in Rusia.

„Uneori ma intreb pentru ce traiesc!” La 19 ani, sportiva ucraineana Marta Kostyuk, a cedat nervos cand a vazut cum se comporta rusii din circuit cu ea

Maxim Galkin si familia sa au zburat in Israel la scurt timp dupa declansarea razboiului in Ucraina. Recent, umoristul a spus ca in Rusia concertele sale sunt anulate.

Filip a fost sustinut imediat de Ksenia Sobchak. „Azi am vazut videoclipul tau. Multumesc pentru duritate si sinceritate.”

Articole din aceeasi categorie