24.11.2023
2024 - anul deciziilor! Ce ne asteapta in noul an, dar si ce pregateste Dragonul de Lemn. Ala Andon, numerolog: „Speram ca o sa fie un an fara foc” - VIDEO

Anul 2024 vine cu noi provocari si surprize. Cineva va avea succes la bani, iar altcineva in dragoste. Ce spun cifrele, afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Au mai ramas zile numarate pana intram in anul 2024, de aceea, numerologul Ala Andon si-a propus sa explice ce prezic astrele, ce ne pregateste noul an, dar si la ce sa ne asteptam.

„Din punct de vedere astrologic este planeta Saturn cu responsabilitati, cu decizii, cu regulamente, cu control. Mai vine si casa numarul 8 unde este scorpionul. Dar stii ce spune scorpionul? Din umbra, de jos, trebuie sa iesi la suprafata”, a mentionat Ala Andon.

Romina Spinu spune tot! Cand a plans ultima data, dar si care este cea mai mare frica a ei - VIDEO

De asemenea, ea a continuat: „Daca vorbim din punct de vedere numerologic, este vibratia 2, 2 si 4. 2 de 2 spune despre energia psihica, 4 de distrugere si stabilitate. O sa avem de lucru in 2024... Daca vorbim despre 8, pentru cineva este si victorie si vointa, lupta, control, reguli. Ce vreau sa spun pentru toti telespectatorii nostri... Luati decizii. Anul dragonului mistic este un an chiar dificil si sa speram ca o sa fie un an fara foc si fara emoti si o sa avem stabilitate”.

Jennifer Lopez, din ce in ce mai abatuta si intr-o tinuta atipica - FOTO

Totodata, numerologul Ana Andon a mentionat ca ne apropiem de cifra 9, iar acest lucru inseamna ca: „O sa fie mai dificil pentru ca o sa fie o analiza totala si o pierdere totala. Acum fiecare isi ia regulile lui si fiecare raspunde pentru ceea ce a facut. Este un an cu karma”.

Articole din aceeasi categorie