24.11.2023
Romina Spinu spune tot! Cand a plans ultima data, dar si care este cea mai mare frica a ei - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta de muzica populara, Romina Spinu. Aceasta a venit in studio cu premiera noii sale piese care se numeste „Mama”.

Romina a explicat de ce a decis sa lanseze o piesa anume despre mama. „In perioada de 8 martie toti vin cu melodii despre mama. Am vrut poate sa fiu mai originala in acest sens. Plus, melodia asta are ceva timp de cand se coace. Ma bucur ca mi-a reusit si am realizat si aceasta melodie. Este mai linistita, mai de suflet. De obicie la mine toate melodiile sunt mai vesele, mai cu emotii pozitive. Eu cred ca fiecare interpret trebuie sa aiba si astfel de melodii in colectia de cantece”, a spus artista.

Jennifer Lopez, din ce in ce mai abatuta si intr-o tinuta atipica - FOTO

„Versurile acestei melodii care imi apartin le-am scris foarte usor. Mi-am imaginat-o pe mama mea si chiar este despre ea. Este o fire mai emotiva, este asa, cum sa spun, mai jeloasa. Dar pe cat este de emotiva e si puternica. Prima reactie a fost plansul”, a adaugat Romina Spinu.

In videoclipul pentru piesa „Mama” apare chiar mama Rominei. Intrebata daca a convins-o usor sa participe la filmari, Spinu a raspuns: „Usor, pentru ca eu intuiesc ca ea astepta si era cumva pregatita”.

„Relatia ta cu mama a fost mereu armonioasa sau au existat etape?”, la aceasta intrebare, interpreta a raspuns: „Nu stiu ce sa spun. Nu am fost mereu cele mai bune prietene pentru ca majoritatea timpului l-am petrecut cu tata. Dar nu am avut nicio problema sau conflicte cu tata. Ea este persoana care ma ajuta cu fetele”.

Te topesti dupa el! Tany Vander - primele imagini cu chipul fiului sau, Kael - FOTO

De asemenea, Romina Spinu a povestit si despre relatia pe care o are cu soacra ei. „Chiar este o doamna extraordinara de la care am invatat foarte multe lucruri bune. Ea este omul care uneori ma sustine mai mult decat mama mea. Am o relatie foarte buna cu soacra”, a mentionat interpreta.

Noi detalii despre conflictul dintre Brad Pitt si copiii lui: „Este devastator”

Totodata, Romina a raspuns la cateva intrebari blitz. Aceasta a dezvaluit ca a plans ultima data cand a privit un film, dar si faptul ca cel mai mult ii este frica sa-si piarda familia.

Articole din aceeasi categorie