24.11.2023
Jennifer Lopez, din ce in ce mai abatuta si intr-o tinuta atipica - FOTO

Este foarte ciudat sa o vedem pe renumita diva intr-o astfel de rochie si incaltata cu balerini.

Rochiile bej ale lui J Lo sunt, de obicei, scurte, mulate, care sa-i flateze silueta fara de cusur. Insa iata ca si-a surprins fanii cu aceasta aparitie complet neasteptata si atipica.

O femeie schimbata la nastere si-a sarbatorit ziua cu mama ei naturala, dupa ani de cautari: „Am stiut ca voi trai acest moment” - FOTO

Mai mult, artista a facut o pauza si de la tocuri sau platforme. Arata ca o mica printesa in aceasta rochie ampla si incaltata cu balerini negri.

Greu, greu de crezut ca aceasta este insasi Jenny from the block, nu-i asa? Exista totusi un element care o da de gol. Da, ea este. Cum ne-am dat seama? Iata indiciul.

Extravaganta diva este acompaniata la aceasta tinuta cuminte, de domnisoara de pension de o geanta Hermes Birkin din piele neagra de crocodil, in valoare de 100.000 de dolari. Jennifer Lopez poate sa renunte la multe, nu si la posetele exorbitant de scumpe.

Insa le merita. Caci J Lo este una dintre cele mai muncitoare vedete de la Hollywood. Harnica precum o albinuta, Jennifer Lopez se ocupa de afacerile sale profitabile, de sedintele foto, de repetitii si neaparat de mentinerea corpului sau adolescentin. Caci la 54 de ani satena celebra in intreaga lume arata demential. Nu intamplator un celebru brand de lenjerie intima a vrut-o anume ca imagine in SUA.

Horoscop 24 noiembrie 2023. O intalnire cu o persoana misterioasa ii va schimba viata unei zodii

Vedeta si-a lasat parul auriu desfacut si coafat drept si a purtat cel mai indragit accesoriu al sau: ochelarii de soare. Caci fie vreme buna, fie vreme rea, e greu s-o surprinzi pe J Lo fara ochelari de soare.

In timp ce mergea pe strada, Jennifer Lopez s-a bucurat de razele de soare prietenoase ale acestei toamne blande, care o tine deocamdata departe de hainele groase. Din cand in cand isi mai consulta telefonul mobil. De ceva timp, diva pare abatuta, trista, putin pe ganduri, pe fondul speculatiilor ca ar exista cateva probleme in Paradis. Gurile rele spun ca mariajul cu Ben Affleck a cam inceput sa scartaie. Actorul este din ce in ce mai rar vazut langa ea, dupa ce timp de doi ani erau de nedespartit, cuplul perfect! Speram si noi ca sunt doar zvonuri si super cuplul Benniffer va rezista cat mai mult.

Articole din aceeasi categorie