02.10.2023
Victoria Rosca a mers cu copilul la stomatolog! Cat de curajos a fost Ovidiu: „Este important ca parintii sa vorbeasca de acasa, pregatindu-i” - VIDEO

Controlul medical de rutina poate fi o provocare nu doar pentru copii, ci si pentru parinti! Victoria Rosca a mers cu baiatul ei la medicul stomatolog. Cat de curajos este Ovidiu, dar si cum poti transforma vizita la medic intr-o calatorie de poveste pentru copii, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„La noi este Ovidiu, un baietel foarte curajos. Am tratat data trecuta cativa dintisori si am facut o igenizare frumoasa. Astazi avem e extras 2 dinti la recomandarea medicului ortodont pentru a putea sa-si fixeze un aparat dentar”, a mentionat Olga Florea, medic stomatolog-pediatru.

Vizita la stomatolog poate fi o bucurie pentru orice copil si o relaxare pentru parinti, daca tii cont de cateva recomandari. „Este important ca parintii sa vorbeasca de acasa pregatindu-i fie cu desene animate sau sa le arate diferite aplicatii. Avem si noi jucarii de diferite forme. Un control de rutina este ceva obisnuit”, a mai spus Olga Florea.

Remediu pentru mamici obosite! La ce procedura a apelat Anisoara Loghin pentru o piele mai tonifiata: „Ma simt mai usoara si mai energica” - VIDEO

Victoria Rosca a recunoscut cat este de important sa alegi cea mai buna clinica stomatologica pentru copil. „Aici venim deja de mai bine de 3 ani, practic de cand s-au deschis. Suntem foarte multumiti”, a povestit actrita Victoria Rosca.

Prima vizita la stomatolog pentru copii este recomandata chiar de la o varsta frageda. „Noi invitam pacientii nostri sa vina de la o varsta foarte frageda, incepand de la cateva luni, cand apare primul dintisor in cavitatea bucala”, a explicat Olga Florea, medic stomatolog-pediatru.

Igiena dentara la copii! Medicul stomatolog Dumitru Romaniuc iti explica cum sa alegi corect pasta si periuta de dinti - VIDEO

De asemenea, este necesar sa alegi cel mai bun medic stomatolog-pediatru pentru copilul tau. „E o procedura ce tine de stomatolog in primul rand, tine de carisma lui cred eu”, a spus in cele din urma specialistul.

Articole din aceeasi categorie