25.09.2023
Sophia Loren, dusa de urgenta la spital. Celebra actrita a ajuns in sala de operatii

Actrita italiana Sophia Loren, in varsta de 89 de ani, a fost operata duminica la Geneva pentru o fractura de sold, dupa ce a cazut in locuinta sa din orasul elvetian, si va trebui sa ramana mai multe zile in spital si sa urmeze un program de recuperare.

Marea diva a filmului italian si vedeta internationala a implinit 89 de ani pe 20 septembrie si urma sa se deplaseze saptamana aceasta la Bari, in sudul Italiei, pentru a inaugura un nou local din lantul „Sophia Loren Restaurant”, al patrulea din Italia dupa Milano, Florenta si Fiumicino, in Roma.

Cu aceasta ocazie, ea urma sa primeasca si cetatenia de onoare a capitalei regiunii Puglia si chiar lantul de restaurante a confirmat ca Loren nu va putea calatori la Bari din cauza operatiei, asigurand totodata ca „din fericire totul a decurs bine si doamna Loren va reveni foarte curand alaturi de noi".

Doi arhitecti s-au duelat in bucataria Gusturile se Discuta! Cine l-a invatat sa gateasca pe Alexandrin Buraga, dar si ce bucate traditionale moldoveneasti nu-i plac lui Marco Ballerini - VIDEO

Impreuna cu actrita „se afla cei doi fii ai sai, Edoardo si Carlo", a adaugat lantul de restaurante intr-un comunicat.

Sophia Loren, filmari in 2020

In 2020, Loren a filmat la Bari cel mai recent film al sau, „La vita davanti a se" (Ai toata viata inainte), regizat de fiul sau Edoardo Ponti, o adaptare a romanului omonim de Romain Gary.

In septembrie, vedeta cinematografiei italiene, castigatoare a Oscarului pentru cea mai buna actrita in 1962 pentru „La ciociara", a fost gazda paradei-eveniment „One night only”, organizata de Armani la Arsenale din Venetia, iar in iunie a fost, de asemenea, vedeta serii de celebrare a celor 100 de ani ai Festivalului de Opera Arena di Verona.

Si-a vazut visul cu ochii! Oleg Spinu a cantat alaturi de Andra la concertul Traditional 2: „I-am promis ca o sa-l iau cu mine aici, la Bacau” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie