25.09.2023
Doi arhitecti s-au duelat in bucataria Gusturile se Discuta! Cine l-a invatat sa gateasca pe Alexandrin Buraga, dar si ce bucate traditionale moldoveneasti nu-i plac lui Marco Ballerini - VIDEO

Sambata seara, la cratita au fost Alexandrin Buraga si Marco Ballerini. Cei doi i-au dat intalnire in bucataria Gusturiel se Discuta si cum s-au descurcat.

Cei doi arhitecti au gatit ton in crusta de susan cu piure din telina, pe un pat de sos picant. 

Marco a dezvaluit cum motivezi un barbat sa gateasca: „Il motivam imediat cu o sotie care nu gateste”.

Insa Alexandrin este de alta parere si a mentionat: „Cu mai multa inspiratie si cu mai multe momente deosebite, pentru ca un barbat gateste atunci cand este inspirat”.

Marco Ballerini a marturisit ce bucate traditionala moldovenesti prefera: „Placinte, mamaliga si cev asimplu. Insa eu nu iubesc marar, supe, nici bors nu deloc”.

Alexandrin Buraga a dezvaluit si cum a inceput sa gateasca: „Eu nu gatesc acasa, dect foarte rar si pentru persoane foarte deosebite, gatitul este un moment special pentru mine si asa am sa o fac in continuare. Am invatat de la mama sa gatesc, tin minte cand am ajuns la facultate la Bucuresti, eram singur, nu aveam prieteni, familie si atunci a trebuit sa ma invat. Mama mi-a dat cateva lectii de baza, dupa care eu am indragit gatitul, am insusit sa fac un mic dejun de impact pentru momente deosebite”.

Nu doar cei doi arhitecti au gatit, dar si chef-ul Petru Chicu care a dezvaluit: „Fac un dorado, pe un pat de legume”.

Articole din aceeasi categorie