12.02.2024
Romina are probleme de sanatate. Cu ce se confrunta interpreta: „De la medic am venit direct aici” - VIDEO

Desi se confrunta cu probleme de sanatate, interpreta Romina este cu zambetul pe buze si abia asteapta primavara. Care este motivul, afla din cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

Intrebata cum se simte, Romina a recunoscut ca se confrunta deja de doua saptamani cu o viroza care ii cam da batai de cap. „Sunt racita. De la medic am venit direct aici. Am ajuns acasa, m-am schimbat si direct am venit. Eu am deja doua saptamani, imi vine sa mor”, a spus invitata.

„Din cauza tusei este presiune mare pe plamani. Nu au simtit sarmanii atata presiune niciodata in viata lor. Muschii mei sunt foarte incordati in zona pieptului si din cauza aceasta nu pot sa dorm”, a explicat interpreta.

Totodata, Romina a mentionat ca abia asteapta primavara: „Eu abia astept pentru ca in doua luni fac 25. Imi place primavara pentru ca pot sa uit de scurte. Cred ca toata lumea asteapta primavara pentru ca este cald, este frumos, te imbraci foarte lejer, foarte bine”.

Sexy si romantica de Ziua Indragostitilor! Tendintele din acest an, dar si culoarea pe care alegem s-o purtam - VIDEO

„La ce visezi tu?”, la aceasta intrebare, Romina a raspuns: „La fericire, cred ca. Fericirea este atunci cand esti implinit din toate punctele de vedere”.

Romina este o interpreta de la noi care este foarte activa pe pagina sa de Instagram si are o comunitate de peste 34 mii de urmaritori.

O femeie de 41 de ani s-a casatorit cu fiul celei mai bune prietene ale sale. Tanarul are doar 16 ani - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie