12.02.2024
O femeie de 41 de ani s-a casatorit cu fiul celei mai bune prietene ale sale. Tanarul are doar 16 ani - FOTO/VIDEO

Mariana, o femeie din Indonezia in varsta de 41 de ani, s-a casatorit cu fiul celei mai bune prietene ale sale. Tanarul are doar 16 ani, insa acest lucru nu i-a impiedicat sa-si traiasca povestea de dragoste. 

Pentru multi, diferenta de varsta este un impediment intr-o relatie de dragoste, iar 10 ani este pragul peste care majoritatea oamenilor nu pot trece. Cu toate acestea, exista persoane care nu iau varsta in calcul atunci cand isi doresc sa se casatoreasca. Este si cazul femeii din Indonezia, care s-a indragosti iremediabil de fiul celei mai bune prietene ale sale, care este cu 25 mai mic decat ea.

Kevin si Mariana au mers pe principiul ca dragostea nu are varsta si s-au casatorit civil, fara sa le pese de parerea oamenilor din jurul lor. Imaginile de la nunta celor doi, unde femeia poarta o rochie de mireasa ca de printesa, iar tanarul un costum de mire clasic, au facut inconjurul lumii.

Cei doi nu au fost discreti deloc, in ciuda faptului ca mirele este minor. Acestia s-au comportat ca un adevarat cuplu la petrecerea care a avut loc dupa cununie, fiind inconjurati de toti cei dragi, inclusiv de mama lui Kevin, Lisa, care nu s-a impotrivit casatoriei celor doi.

Mariana si Lisa sunt prietene de foarte multi ani, iar relatia dintre cele doua a fost intotdeauna foarte buna. Din acest motiv, cele doua au continuat sa fie prietene si dupa ce Lisa i-a devenit soacra Marianei. 

Horoscop 12 februarie 2024. Zodiile care se reindragostesc. Flacara iubirii se reaprinde pentru unii nativi

Dupa ce imaginile au aparut in mediul online, oamenii au inceput sa judece decizia celor doi de a se casatori, iar multi au considerat ca Lisa a fost de acord cu acest lucru din cauza faptului ca Mariana are o situatie financiara foarte buna. Aceasta ar detine un lant de magazine in Indonezia.

Totodata, potrivit publicatiei Mirror, se pare ca minorul ar fi refuzat initial oferta de a se insura cu amica mamei lui, insa, dupa ce Lisa ar fi insistat, Kevin a acceptat. Mai mult decat atat, baiatul a spus ca se va ocupa de unul dintre magazinele sotiei lui.

Brad Pitt n-a facut economie de gesturi romantice in public, alaturi de iubita sa tinerica, Ines de Ramon - FOTO

Povestea lor a ajuns si la urechile autoritatilor, care nu au fost incantate. Comisia indoneziana pentru protectia copilului (KPAI) din Kalimantan de Vest s-a autosesizat si un purtator de cuvant al institutiei a explicat public faptul ca mariajul nu ar fi trebuit sa aiba loc, pentru ca baiatul are mai putin de 18 ani, motiv pentru care a fost deschisa o ancheta, iar in tot acest timp, mirii trebuie sa doarma in paturi diferite.

Articole din aceeasi categorie