12.02.2024
Sexy si romantica de Ziua Indragostitilor! Tendintele din acest an, dar si culoarea pe care alegem s-o purtam - VIDEO

Se apropie Ziua Indragostitilor, iar pentru noi femeile este un motiv frumos sa ne completam garderoba cu o tinuta romantica. Sa-si surprinda a doua jumatate a decis si Olga Fedosenco, iar ce tinute a ales, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Rosu este considerata culoarea pasiunii si a dragostei, tocmai de asta de Valentine's Day se poarta rosu. Insa daca aceasta culoare nu se regaseste printre preferatele tale atunci alege o tinuta cu tenta romantica.

Prea mult rosu nu exista...de Valentine's Day, Monalisa Boutique a pregatit o colectie impunatoare de rochii pentru cele mai sexi femei.

Feoctist s-a logodit! Unde a avut loc cererea in casatorie, dar si cine este Ilinca, cea care i-a cucerit inima - FOTO

Stilistul vestimentar, Korina Ankin a mentionat: „De Valentine's Day nu exista prea mult rosu, iar Monalisa sa pregatit si de aceasta sarbatoare. Deci, Monalisa ca de fiecare data are grija ca femeile noastre sa arate ca niste adevarate dive, si modelul este cu totul deosebit si imi place cum s-au combinat aceste doua stofe foarte sofisticate si rafinate, iar totodata modelul este unul modern, contemporan si o prezinta pe femeie senzuala”.

„Daca tot anul femeile poarta tricouri si blugi, in tot anul de Ziua Indragostitilor femeile isi doresc sa se simta si sa arate speciale, de aceea asa gen de rochie este perfecta pentru aceasta sarbatoare”, a afirmat Olga Fedosenco.

Brad Pitt n-a facut economie de gesturi romantice in public, alaturi de iubita sa tinerica, Ines de Ramon - FOTO

Anul acesta nu exista prea mult, Korina a dezvaluit: „Prea mult rosu nu poate sa fie, prea multe funde nu pot fi, acestea ca trend in acest an abia i-au amploare si imi place mult modelul, desi este unul asa maxi, impunator are totusi un slit care iarasi confera doza de senzualitate de care avem noi nevoie”.

Olga Fedosenco a spus si unde am putea purta tinuta:„Eu cred ca acele femei care sunt invitate de Ziua Indragostitilor la un restaurant select sau la un eveniment special au nevoie de un astfel de model de rochie”.

Cum iti ingrijesti corect parul acasa? Trucuri de la hairstylistul Andrei Cocieru: „Daca il pui pe radacina este ca si cum ai pata o haina cu ulei” - VIDEO

Jurnalista este o fana inraita a florilor, iar o rochie plina cu flori a fost dragoste la prima vedere:„Mie imi place foarte mult acest model poate e din cauza ca ador florile. Este o rochie foarte deosebita, e o varianta perfecta pentru Ziua Indragostitilor”.

„Florile, da le purtam in continuare, toate femeile ma intreaba daca se poarta si in acest an, da, se poarta. Este un model intr-adevar foarte stilat, cochet si il recomand femeilor care vor sa-si reduca vizual din varsta, de ce nu”, a mentionat Korina despre flori.

Ce meserie a avut J Balvin inainte sa devina un artist celebru: „Imi amintesc de mine in Miami, atat de falit”

Korina Ankin a prezentat si un model nou anul acesta, dar care este in voga: „Acest model ne-a lasat pe toate impresionate, acesta este un model absolut fantastic, o aparitie de milioane. Imi place cum modelul contureaza frumos silueta este un model foarte stilat, imbina toate tendintele acestui an”. 

Olga Fedosenco a ramas placut surprinsa de modelele pe care le detine Monalisa si a mentionat:„E prima data cand ma imbrac intr-o asemenea rochie cu gluga, am inteles ca in acest an sunt in voga si ma simt wow. Daca vrei sa te simti ca o regina vino la Monalisa Boutique”.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie