21.09.2024
Rețeta tinereții! Medicul estetician Marina Braniște are câteva sfaturi ce te ajută să scapi de riduri - VIDEO

Ridurile reprezintă o preocupare comună pe măsură ce îmbătrânim, iar abordarea lor necesită o combinație de tratamente și un stil de viață sănătos. În cadrul emisiunii iSănătate, Marina Braniște, medic estetician, a oferit câteva perspective valoroase în ceea ce privește gestionarea ridurilor pronunțate.

Marina Braniște a dezvăluit că pe măsură ce înaintăm în vârstă, tratamentele necesită o abordare mai serioasă și timp, pentru a obține rezultate vizibile: „Dacă la o piele mai tânără este suficient 6 luni să faci procedurile de anti-age, la o femeie cu riduri mai pronunțate timpul se dublează și asta poate dura și un an sau un an și jumătate”.

21 septembrie: Ziua Internațională de Luptă împotriva Maladiei Alzheimer! Care sunt simptomele, dar și cum o putem preveni - VIDEO

Pe lângă tratamentele estetice, hidratarea joacă un rol crucial în menținerea sănătății pielii. Braniște subliniază importanța unui regim de hidratare adecvat: „În cazul unor paciente este vorba și despre hidratare și suplimente, un complex întreg care ajută”.

Statistici alarmante despre demență și boala Alzheimer! Ce spune medicul psihiatru Jana Chihai despre creșterea numărului de îmbolnăviri la nivel mondial - VIDEO

Marina a povestit exemplul unei paciente de 53 de ani, care a început să consume mai multă apă: „Timp de o săptămână a slăbit un kilogram, doar bând apă. Parcă ar părea că e un lucru simplu, dar el deja a dat rezultat. Doamna avea 53 de ani și e o vârstă când procesele metabolice sunt mai încetinite decât la un organism de 30-35 de ani și atunci e nevoie de mai mult efort și mai multă disciplină”.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie