05.11.2021
Prezentatoarea PRO TV, Iuliana Maranciuc, infectata cu Covid - 19! „Pentru mine este complicat si ciudat sa stiu ca acolo se intampla ceva, ca trebuie de filmat un reportaj, iar eu stau acasa in pat.” - VIDEO

Prezentatoarea PRO TV, Iuliana Maranciuc, a povestit in cadrul emisiunii, O Seara Perfecta, ca s-a infectat de curand cu virusul COVID - 19.

Din fericire, tanara are o forma usoara a virusului. „Ma tratez acasa, nu am avut nevoie de spitalizare. Eu sunt bine, unica schimbare pe care am resimtit-o este ca nu simt nimic, doar daca mancarea este sarata sau dulce.” a spus tanara.

Ea povesteste ca mananca mai mult, dar totusi a slabit cu patru kilograme. 

Soprana Violeta Grecu - de un an mamica! „Cu siguranta uneori sunt niste frustrari... nu vreau sa creasca singur” - VIDEO

Iuliana a spus ca sta singura in izolare, insa, in acest sens, mentioneaza ca nu are careva probleme cu depresia sau anxietatea din cauza singuratarii. Ea spune ca acum are timp sa gateasca, sa citeasca, lucruri pe care in mod normal nu mai apuca sa le faca.

Un adevarat print a ajuns la O Seara Perfecta! Cum arata viata acestuia in zilele noastre? „In secolul XXI, un print sta intr-un apartment, fara coroana si munceste foarte mult, pentru a fi un exemplu.” - VIDEO

„Pentru mine este complicat si ciudat, sa vad chat-ul de la stiri, sa stiu ca acolo se intampla ceva, ca trebuie de filmat un reportaj, iar eu stau acasa in pat.” 

„Pentru mine este complicat si ciudat, sa vad chat-ul de la stiri, sa stiu ca acolo se intampla ceva, ca trebuie de filmat un reportaj, iar eu stau acasa in pat.” 

Pentru a se reface, prezentatoarea povesteste ca bea foarte mult lichid si ia vitamine.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie