05.11.2021
Antonia a izbucnit in lacrimi in cadrul unui interviu. Ce a marturisit in legatura cu botezul baietilor ei - VIDEO

Antonia a fost invitata recent in podcastul „S-o luam personal”, gazduit de Amalia Nastase. Cantareata a vorbit despre cariera, familie, dar si despre presiunea pe care o simte, in unele momente, din cauza celebritatii. 

Antonia este una dintre cele mai indragite cantarete din showbiz-ul romanesc. Ea formeaza un cuplu cu Alex Velea din 2012. Perechea are doi fii, Dominic, in varsta de 6 ani, si Achim, in varsta de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiica, Maya, in varsta de 11 ani. Cei doi artisti au milioane de fani, dar acest lucru nu este intotdeauna un motiv de bucurie pentru ei, pentru ca viata lor este adesea pusa sub lupa acestora. 

Sarbatoare mare in familia Kovalsky! Serghei implineste 40 de ani. Vezi ce poezie i-a dedicat sotia lui, Irina: „Inima mea este pentru totdeauna cu tine.” - VIDEO

„Sunt momente in care nu mai pot...”, marturiseste cantareata in podcastul de mai jos.

De ce nu si-au botezat Antonia si Alex Velea fiii

In interviul acordat Amaliei Nastase, Antonia a recunoscut, cu lacrimi in ochi, cat de greu este sa fii mereu in lumina reflectoarelor. Cantareata a oferit un exemplu, spunand ca oamenii au criticat-o pe nedrept, pentru ca nu si-a botezat inca baietii. 

Eu nu mi-am botezat copiii nici pana in ziua de azi. Pentru ca aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Ma judeca lumea. Imi spunea ca o sa ard in iad, ca o sa ni se intample lucruri rele, ca traim in pacat. Ca nu vreau sa-i botez. Cum sa crezi asa ceva… tu nu cunosti situatia mea. Am vrut sa termin treaba cu divortul si am vrut sa incep de la 0 cu nunta. Sa iau numele lui si copiii la fel”, a declarat Antonia plangand.

Viviana Sposub, data in judecata de catre Andreea Balan. Iubita lui George Burcea a rabufnit: "Orgoliul de femeie este mare"!

Articole din aceeasi categorie