05.11.2021
Un adevarat print a ajuns la O Seara Perfecta! Cum arata viata acestuia in zilele noastre? „In secolul XXI, un print sta intr-un apartment, fara coroana si munceste foarte mult, pentru a fi un exemplu.” - VIDEO

Invitatul emisiunii O Seara Perfecta, a fost chiar Printul Stefan Dimitrie Ferdinand Sturdza. Acesta a comunicat telespectatorilor despre activitatea sa zilnica si actiunile de caritate din Moldova. 

Printul Stefan Dimitrie Ferdinand Sturdza este fiul lui Dimitrie Sturdza, fost jucator de tenis roman, descendent dintr-o dinastie nobila, cu titlul de print. Detine brandul elvetian de cosmetice „Deesse”.

Alteta sa a povestit despre balurile de caritate pe care le organizeaza la Chisinau. Chiar astazi, va avea loc editia a 11-a, a balului Hospice Angelus, organizat de acesta.

„Este un bal de caritate, si pentru mine este foarte important sa vin aici, si sa sustin oamenii care fac o munca enorma, de suflet.” a spus acesta. 

Banii colectati vor ajunge in satul Isacova din raionul Orhei, pentru a face conditiile mai bune pentru copiii de acolo. 

Altetea sa isi propune sa combine intr-o maniera delicata colectarea de fonduri si ridicarea gradului de constientizare cu privirea la nevoia acuta de servicii de ingrijire, cu un eveniment cultural elegant. Ingredientele cheie ale acestei editii vor fi eleganta, stilul si muzica clasica.

Fiica ”celui mai mare atlet din lume” este cel mai bine platit topmodel pe 2021

Fiind presedinte de onoare al acestei fundatii, Printul Stefan Dimitrie Ferdinand Sturdza, spune ca se implica cat de mult poate, si vine cam o data in luna, in Republica Moldova. Acesta viziteaza personal, copiii care beneficiaza de ajutor. „Sincer va spun, cand ii vad acolo, mi se rupe sufletul. Cel mai mult ma impresioneaza oamenii care muncesc acolo pentru bani putini. Sunt intr-adevar niste lectii de viata.”

Viata de print in secolul XXI, nu este una simpla, si nu mai este intr-un castel. „In secolul XXI, un print sta intr-un apartment, fara coroana si munceste foarte mult, pentru a fi un exemplu.” 

Viviana Sposub, data in judecata de catre Andreea Balan. Iubita lui George Burcea a rabufnit: "Orgoliul de femeie este mare"!

Acesta este stabilit in Elvetia, si se pozitioneaza in fruntea unei companii de cosmetice. 

Printul povesteste si despre pasiunea deosebita pentru tenis, tatal acestuia fiind un mare jucator. „Sportul care imi place cel mai mult e tenisul, si este o pasiune pentru mine.” a adaugat acesta.

Parca sunt surori! Gabriella Damir si mama ei, intr-o sesiune foto rupta de pe coperta unei reviste. Mesajul emotionant dedicat mamei sale

Altetea sa, spune ca este un om fericit in implinit. „Am trei copii minunati, asa ca bineinteles ca sunt fericit.” 

Articole din aceeasi categorie