16.10.2022
Necazurile se tin lant! Adda, noi probleme de sanatate. Ce declaratii a facut vedeta

Necazurile se tin lant de Adda, celebra cantareata in varsta de 30 de ani. Diagnosticata cu Borrelia, dupa ce mult timp a luat tratament pentru niste boli de care nu suferea, acum, aceasta a mai primit o lovitura, si anume faptul ca are doua chisturi mici pe creier.

In cadrul unor story-uri facute pe Instagram, artista a oferit noi detalii despre starea ei de sanatate, marturisind ca medicii i-au descoperit doua chisturi pe creier.

„Eu am fost la multe clinici de genul asta cand imi cautam diagnosticul si pot sa zic ca pe anumite probleme m-au ajutat, insa nu mi-au depistat problema reala si am dat mii de euro. (…) Diagnosticul cat mai rapid in boala Lyme face diferenta, iar tratamentul, care este foarte controversat, la fel, trebuie sa fie unul foarte echilibrat si sa lupti cu acest patogen pe toate fronturile. De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai multi patogeni, pentru ca Borrelia nu vine singura, vine cu Mos Craciun si prietenii sai. Practic, regimul antiinfamator, fara gluten, fara lapte, fara zahar si asa mai departe este bun (…) este mult mai usor sa se curete si sa scapi de toxinele date de patogeni in sine, dar si de antibiotice. Dar daca ai demielinizari pe creier, Mielita transversa sau chistulete arahnoidiene cum am si eu, am doua micute pe creier, sunt micute”, a marturisit Adda pe InstaStory, potrivit Libertatea.

Totodata, artista a explicat si apeleaza la sedintele de terapie hiperbara: „Trebuie Hiperbara si antibiotic. Hiperbara ce face, oxigeneaza foarte tare celulele, iti creste imunitatea si dezinflameaza. Hipertermia, care este o febra indusa, adica tu, practic, faci febra, 40-41, cat poti sa suporti ca esti bagata intr-un tub, la 60 de grade si iti creste foarte mult temperatura corpului ca sa poata sa lupte corpul, in mod natural, cu ceilalti patogeni, nu cu Borrelia, ca Borrelia nu trece asa”, a adaugat artista potrivit sursei citate.

Mark Wahlberg a parasit California si s-a mutat cu toata familia din conacul sau de aproape 90 de milioane de dolari. Unde si-a dus actorul copiii: „Vreau sa le ofer o viata mai buna”

Adda a dezvaluit ca ia 26 de pastile pe zi pentru a invinge bolile de care sufera

Dupa mai bine de un an si jumatate de chin, vizite la o multime de medici si investigatii, Adda a dezvaluit ca problemele de sanatate de care sufera sunt generate de doua bacterii care si-au facut loc in organismul ei si au inceput sa-l macine. Din momentul in care i s-a comunicat dignosticul, artista de 30 de ani a pornit pe un drum lung si greu al vindecarii.

Duet neasteptat! Radu Sirbu impreuna cu sotia sa au lansat o piesa despre dragostea lor! Vezi cat de bine suna „Daca tu ramai”: „E plina de iubire! Ascultati si fiti iubiti, dragilor” - VIDEO

Intr-un interviu pentru cei de la impact.ro, cantareata a marturisit ca a ajuns sa ia 26 de pastile pe zi, medicamente care-si arata si reactiile adverse, doar pentru a-si curata organismul de toxine si a se reface. Pe doi ani se intind tratamentele de la care Adda nu trebuie sa se abata.

„Sunt bine, nu sunt refacuta. Tratamentul mai dureaza doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rau de la ele, ametesc, m-am invatat cu starile astea. Cand nu mai pot, ma pun jos, opresc totul si ma odihnesc. Am inceput sa-mi reiau activitatea usor, usor, pentru ca altfel o iau razna acasa.  Patru luni trebuie sa iau acele pastile, apoi 18 luni sa fac injectii. Bine ca exista tratament. Pastilele le iau de doua luni. Acum nu-mi mai paralizeaza fata, sunt mult mai bine. De exemplu, acum mai mult timp, la filmarea clipului lansat astazi, nu-mi mai simteam fata", s-a destainuit Adda.

Articole din aceeasi categorie