10.03.2021
„Din fericire, varsta isi lasa amprenta nu doar pe sele si sub ochi”. Nata Albot - inca un mesaj pentru criticii din online

Jurnalista a abordat pe pagina ei de Instagram, problema carcotasilor cu care s-a intalnit de-a lungul timpului.

Eu rareori intru cu carcotasii in dispute. De cele mai deseori ignor sau blochez cand vad ca omul este inadecvat. Pe vremuri, cand eram mai tanara, mi se parea ca e important sa le demonstrez oamenilor ca gresesc in privinta mea, ca eu is mai buna decat ma vad ei” - asa a inceput cea mai recenta postare a Natei Albot de pe Instagram. Jurnalista a avut parte de multe provocari in cariera sa si orice succes vine la pachet cu un val de critici, de care nu a putut scapa nici Nata Albot. Bloggerita si-a expus parerea cu privire la oamenii care ii urmaresc activitatea, dar mereu se arata nemultumit de ce face ea, a mentionat cum le tine piept, dar a venit si cu cateva intrebari, la care se pare ca nu a raspuns nici pana astazi, in pofida experientei pe care o are. 

Din fericire, varsta isi lasa amprenta nu doar pe sele si sub ochi. Dar iti dezvolta un foarte important muschi. Acest muschi se numeste “mi se rupe”. Cu ajutorul lui, atunci cand dau de oameni toxici si urati la suflet, ridic cateva greutati imaginare si trec mai departe. Pentru ca experienta m-a invatat sa nu las poverile emotionale ale altor oameni sa treaca pe umerii mei, pentru ca si a mea povara e destul de grea. Doar pe exterior omul manifesta cam tot ce are pe interior, iar atunci cand cineva uraste pe cineva cu toata inima, nu e problema celui urat ci a celui care uraste. De obicei, indiferenta manifestata fata de acesti oameni e un mesaj foarte clar sa-si caute de treaba. Dar exista o subcategorie de fiinte umane de o specie rara. Carora le blochez accesul la viata mea, ca pur si simplu sa nu exist pentru ei. Pentru ca orice as face, ii enerveaza si ma urasc si mai tare. Unii nici nu observa ca am disparut si-si cauta alte victime. Dar sunt si din aceia care urasc, dar nu se lasa de mine. Si daca ii blochez pe un cont isi vor face altul. Daca nu le raspund la otrava pe care mi-o trimit, spun ca-s aroganta. Daca patiti asta periodic, poate stiti si care este explicatia? De ce unii urmaresc cu atata inversunare pe cei pe care ii urasc si vor sa cunoasca orice detaliu din viata lor si sa comenteze? Din ce nevoie fac ei asta?

Marina Carnat, mama a 7 copii, e insarcinata cu al 8-lea! Anuntul emotionant pe care l-a facut bloggerita - VIDEO

Aceasta nu este prima postare in care Nata Albot abordeaza o astfel de problema. Jurnalista stabilita de mai mult timp in Canada vorbeste deschis despre problemele cu care se confrunta in mediul online si incearca sa transmita internautilor mesaje, prin care indirect ii indeamna sa fie mai toleranti, pentru a crea o lume mai frumoasa.

„Nu e deloc confortabil sa renunti la un salariu bun si stabil si sa te aventurezi in freelancing”. Cat de greu i-a fost Natei Albot sa se mute in alta tara si s-o ia de la zero

Fake in loc de scuze. Nata Albot spune ca Ion Ceban e un mincinos si a lansat stiri false pentru a sustrage atentia publicului de la amenintarile cu bataia la adresa lui Bolocan si vacanta din Egipt: "Masinaria a inceput sa "shtampuiasca fake-ul si toti au uitat badaranismul lui Ceban"

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie