10.03.2023
Momente dificile pentru Ina Terescenco: „Eu avorturi n-am avut, copil am vrut...” - VIDEO

Bloggerita Ina Terescenco, a spus in cateva stories-uri pe pagina sa de Instagram ca urmeaza sa fie supusa unei interventii medicale. Vezi mai jos care este cauza! 

„In legatura cu operatiile pe la spital, am facut un test de sarcina, mi-a aratat ca-i pozitiv. Am fost la medic si mi-au spus ca nu se dezvolta si o sa trebuiasca ori operatie, ori injectie, dar trebuie sa asteptam pana luni. Eu avorturi n-am avut, copil am vrut. Asta cum vrea Dumnezeu, daca o sa vrea sa ne dea un copilas, o sa ne dea...”, a spus Ina in story.

Era doar piele si os! Emily Ratajkowski - dezvaluiri despre perioada in care avea 45 de kilograme

Dupa care, a continuat: „Eu tot timpul spun: „Doamne, daca eu merit asta imi dai, daca nu merit - nu-mi da.” Inseamna ca eu n-am meritat. Am fost la control si nu intelegeam nimic ce-mi spunea medicul cela si am zis sa va spun. Asta nu se ascunde, sarcina in general nu se ascunde.”

Si a mai povestit despre situatia prin care a trecut la spital: „Eu le zic: „Ma lasati sa ma duc acasa? E ceva normal? Daca e in uter sarcina, te duci acasa?” Ei mi-au spus ca daca explodeaza la mine in uter, atunci sa vin la urgenta. M-o controlat cu mainile, fara manusi, fara nimic.”

Bloggerul moldovean, Nikolai Lebedev, a castigat peste un 1,5 milioane de dolari in ultimele doua luni pe platformele online: „Eu pur si simplu traiesc si filmez tot ce se intampla in jurul meu...”. Ce dezvaluiri a facut acesta - VIDEO

Ina Terescenco este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram o urmaresc peste 130 de mii de abonati, iar pe Tik-Tok se bucura de peste 18 milioane de aprecieri.

Articole din aceeasi categorie