15.03.2023
„Regina intunericului”. Nyakim Gatwech, modelul cu cea mai inchisa culoare a pielii, fascineaza cu frumusetea ei

De la o adolescenta ridiculizata din cauza culorii inchise a pielii la unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului – drumul spre succes nu a fost tocmai usor pentru Nyakim Gatwech. Insa acum, la 29 de ani, se bucura apreciere in lumea modellingului si este o sursa de inpsiratie pentru alte tinere africane.

Nyakim Gatwech este americana, cu origini sudaneze, nascuta in Etiopia. In Statele Unite a ajuns cand avea 14 ani. La scoala, si-a dat seama ca toti copiii se uita insistent la ea din cauza pielii sale inchise. “Radeau de mine din cauza asta”, isi aminteste Nyakim. Acum foloseste culoarea pielii ca pe un atu. S-a autoproclamat “Queen of Dark” / Regina intunericului si face senzatie cu look-ul ei special. 

„Iti ia timp sa te iubesti pe tine insuti. Daca te iubesti pe tine, si altii  te vor observa. Acest lucru se va reflecta asupra ta, iar ameniinu au decat sa accepte asta sau sa plece", spunea intr-un interviu Niyakim Gatwech.

O postare de pe social media a lui Nyakim a ajuns virala, dupa ce un sofer de Uber a intrebat-o daca si-ar albi pielea pentru 10 mii de dolari. Tanara i-a raspuns razand: „Nu as face niciodata asa ceva! Culoarea pielii mele este o binecuvantare”. 

Noi detalii despre scandalul de pe Instagram cu Vlada Botan! Vezi ce a publicat interpreta: „Am inteles-o si eu pe ea - si ea pe mine...”
 

Are un nou iubit? Vezi ce a povestit interpreta Dianna Rotaru: „M-am indragostit ca o fetita de 16 ani...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie