14.03.2023
Diana Voevutki raspunde haterilor de pe Instagram: „Cei ce ne cred cu remorci, sunt frustrati...” - FOTO

Diana Voevutki este un designer din Republica Moldova. Recent, pe pagina sa de Instagram, ea a scris un mesaj petru toti barbatii care i-au lasat comentarii si mesaje negative. 

„Acum ceva timp scriam despre femeile cu „remorci”. Atunci, in privat am primit epitete care mai de care (de la barbati) si muuulta, dar intr-adevar multa sustinere de la femei. Tema extramozolita a prins amploare (pentru mine) zilele astea, pentru ca am primit un munte de mesaje si comentarii despre cat sunt eu de profitoare. Ca pe langa faptul ca sunt femeie divportata cu remorci (inca nu unul, da doua!), am indraznit, la ai mei 41 sa ma gandesc la maritat. Stiti, eu uneori ma intreb unde cresc asemenea barbati (asta daca pot sa-i numesc asa). Cine ii naste asa frustrati, cine ii educa si pe unde isi lasa semintele. Cine le da dreptul sa ne socoata anii, copiii, iubitii, sotii si restul?”, a scris designerul intr-o postare pe pagina sa de Instagram.

Diana a mai spus ca are zeci de mesaje de la femeile care o sustin:  Si, ca sa vedeti, dupa ce mi-am publicat istoria vietii pe Insta, am primit zeci de mesaje de la femei, in care acestea spun ca daca ar avea curaj, ar schimba multe in viata. Dar anume aceasta frica- fobie chiar- ca va fi judecata de societate le fac sa rabde. „Cui trebuiesti tu divortata?”/„Crezi ca un barbat intreg la minte iti va iubi copiii ca tatal lor adevarat?” (si nu conteaza ca tatal biologic e un ratat care isi scalda pumnii regulat in ea)/„Aminteste-ti cati ani ai, la anii tai barbatii se uita la cele tinerele”/“Distrugi familia si lasi copiii fara tata”- astea sunt doar o mica parte din “sustinerea” pe care o primesc femeile. Fetelor, anul asta cos rochie unei doamne, care se recasatoreste. Are 52 ani. Si mi-a scris ca e foarte fericita, la anii ei, sa se recasatoreasca. A bagat drept in.. da, acolo, toate sfaturile venite de la binevoitori si isi vede de viata ei. Si bine face! Iar cei ce ne cred cu remorci, sunt frustrati. Egoisti care sigur n-au crescut un copil in viata lor si nu stiu cat caracter are o mama singura.”

 „Despre copiii mei facuti „cine stie cum”- daca as mai putea - as mai face cativa de aistea. Ca se pare ca-mi iese bine!”, a mentionat Voevutki si a adaugat o fotografie. Postarea a adunat sute de aprecieri.

A spus DA! Vezi cum a fost ceruta in casatorie designerul Diana Voevutki - FOTO

Internautii au venit cu mesaje de admiratie si sustinere la mesajul designerului: „Ar trebui mai putin sa ei la suflet comentariile unor oameni care nici nu-ti merita atentia. Din pacate asta e societatea noastra si asta le e mintea.”/„Bravo Diana, nu ma satur sa te citesc, orice ai scrie, imi pare totul cu tilc si bine punctat, fii fericita.”/„Esti o femeie superba, inteligenta si puternica!”, etc.

Scandal pe Instagram! Vezi ce a publicat Vlada Botan: „Eu nu mai pot sa tac...” - VIDEO

Diana Voevutki este un designer autohton si mama a doii copii, Bogdan - baiatul cel mare si fiica Ariadna. 

Recent, aceasta a publicat o fotografie cu iubitul ei si cu inelul de logodna.

Articole din aceeasi categorie