30.05.2022
Megan Fox de Romania, Gabriela Nastas - supusa unei interventii chirurgicale: „Am descoperit o problema la nivelul sanilor. Doua chisturi care erau periculoase si habar nu aveam de existenta lor” - VIDEO

S-a mutat in Romania si s-a ales cu o porecla pe masura. Megan Fox de Romania i se zice peste Prut. Gabriela Nastas a vorbit mai multe detalii despre viata la Bucuresti intr-un live zoom marca O Seara Perfecta.

Artista a recunoscut ca nu a mai fost in Republica Moldova timp de 2 ani. „Nu am mai fost acasa de aproape 2 ani, am asteptat sa imi iau si cetatenia romana si acum sunt romanca si in acte. Am mai avut de realizat si multe proiecte aici asa ca am facut tot posibilul sa raman si sa fac toate lucrurile bine.”, a mentionat Gabriela Nastas.

Tatiana Nastas a lipsit de pe micile ecrane timp de doua saptamani! Afla ce a intervenit in viata prezentatoarei, dar si cum a facut fata situatiilor tensionate prin care a trecut: „A fost una dintre putinele dati cand imi doream foarte tare sa revin la lucru..” - VIDEO

In revistele romane, Gabriela a fost numita Megan Fox de Romania, iar acest lucru ii place. „Aud acest compliment foarte des si eu chiar o apreciez pe Megan Fox si imi place foarte mult aceasta actrita. E un compliment pentru mine aceasta asemanare cu ea.”

In Romania se simte ca acasa, iar perioada de adaptare nu a fost dificila pentru Gabriela. „Am o dragoste aparte fata de Romania inca de cand eram mica. Pentru mine aceasta mutare a fost o bucurie enorma in suflet. Mai am dor de casa, e absolut normal, dar, cu toate astea, ma simt aici ca pestele in apa. Aici pot face ceea ce imi place, lucru pe care din pacate in Moldova nu prea l-am reusit pentru ca la noi nu prea exista o industrie muzicala.”

Anisoara Loghin a intrebat-o pe interpreta ce ii lipseste Republicii Moldova la capitolul muzica, iar artista a raspuns: „In Moldova aveam un contract semnat cu o casa de discuri si din pacate lucrurile nu mergeau asa cum mi-as fi dorit eu asa ca am hotarat sa vin in Romania. Aici am semnat anul trecut un contract cu una din cele mai bune case de discuri din Romania.”, a mentionat Gabriela Nastas.

A tinut totul intr-o mare taina, iar acum a facut marele anunt! Interpreta Alexandra Shine a devenit mama si este coplesita de emotii. Vezi prima poza cu bebelusul, dar si momentele speciale din perioada sarcinii - FOTO

Din presa romana a devenit cunoscut faptul ca recent Gabriela a trecut printr-o interventie chirurgicala. Interpreta a povestit mai multe detalii la acest capitol. „Am avut o interventie chirurgicala la nivelul sanilor pentru ca am descoperit si o problema la nivelul lor. Doua chisturi care erau periculoase si habar nu aveam de existenta lor. Am fost nevoita sa fac practic 4 operatii in una. Interventia a durat 4 ore si mi-a fost foarte greu sa ma readaptez. Aveam frica asta de a nu face ceva gresit.”

Articole din aceeasi categorie