30.05.2022
A tinut totul intr-o mare taina, iar acum a facut marele anunt! Interpreta Alexandra Shine a devenit mama si este coplesita de emotii. Vezi prima poza cu bebelusul, dar si momentele speciale din perioada sarcinii - FOTO

Pe data de 27 aprilie 2022, cunoscuta interpreta Alexandra Shine a devenit mama pentru prima data. Frumoasa artista a tinut totul intr-un mare secret, iar anuntul facut pe retelele de socializare a lasat publicul placut surprins.

„1 2 3 - Maxim.One month of pure love”,  a fost mesajul cu care Alexandra a anuntat despre venirea pe lume a micutului sau Maxim. 

Valeria Turcan si-a uimit urmaritorii virtuali cu o noua schimbare de look. Vezi cat de bine arata bloggerita - FOTO

Se pare ca artista a preferat sa petreaca aceasta perioada in intimitate si departe de gura lumii, asadar, a profitat la maxim de etapa sarcinii si de venirea pe lume a micutului Maxim. 

Alexandra a publicat pe retelele sale de socializare mai multe poze sugestive si extrem de adorabile din perioada in care a lipsit. In fotografii aceasta isi etaleaza mandra burtica si apare cu zambetul larg langa sotul sau Iosif, cu care s-a casatorit in magica data de 22.02.2022. 

Prietenii virtuali ai solistei au fost incantati de imaginile publicate. Acestia au asaltat-o pe proaspata mamica cu multe comentarii, aprecieri si urari de bine: „Doamneeeeee ce stireee!!!! Felicitari si multa dragoste! Extrem de bucuroasa pentru voi!  Felicitari draga mea, fiti fericiti! Savureaza la maxim perioada asta minunata. Te imratisez tare/  Eeee, felicitari”, sunt doar cateva dintre comentariile prietenilor si colegilor sai. 

Tatiana Nastas a lipsit de pe micile ecrane timp de doua saptamani! Afla ce a intervenit in viata prezentatoarei, dar si cum a facut fata situatiilor tensionate prin care a trecut: „A fost una dintre putinele dati cand imi doream foarte tare sa revin la lucru..” - VIDEO

Alexandra Shine, este o prezenta cunoscuta atat publicului de la noi, dar si celui din Romania. Aceasta si-a desfasurat activitatea sa in cadrul Baletului Teodor si in trupa Hot Diamonds, totodata, ea a participat la mai multe show-uri televizate din Romania precum MasterChef. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie