02.06.2023
Marcela Paladi - noi progrese! Vezi cat de mult evolueaza si cum se descurca acum - FOTO/VIDEO

Marcela, tanara care a ramas fara picioare in urma unui grav accident, produs pe Viaduct, a publicat fotografii la story pe Instagram, in care are cupe provizorii, care au ajutat-o sa ajunga la inaltimea de 170 cm, prin care invata sa mearga din nou.

Marcela Paladi se descurca de minune cu cupele cu care invata sa mearga, aceasta a ajuns deja la inaltimea sa initiala de 170 cm, pe care o avea si inainte de accident.

Tanara a postat un filmulet pe pagina sa de Instagram, unde deja fara ajutorul nimanui se ridica de pe scaun si incepe sa mearga. Marcela progreseaza frumos, iar alaturi o are pe sora sa, care o incurajeaza sa depaseasca aceste momente dificile.

Pe data de 6 februarie Marcela a devenit victima unui grav accident produs pe bulevardul Dacia din capitala. Tanara a ramas fara picioare. A suportat doua interventii chirurgicale si urmeaza luni intregi de reabilitare.

Tatiana Nastas, dedicata fetitelor sale! Vezi cum s-a schimbat viata prezentatoarei stirilor Pro TV dupa aparitia celui de-la doilea copil: „E greu dar in schimb e atat de frumos, a doua oara e cu totul diferit” - VIDEO

Si-au spus primul „Te iubesc” intr-un loc extrem de romantic! Afla de la omul de afaceri, Bogdan Ghies, cum a reusit sa o cucereasca pe Olga Tapordei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie