12.10.2022
Britney Spears, dezvaluire teribila despre mama ei: „M-a palmuit atat de tare incat nu voi uita niciodata!” Ce a scos-o din minti

Britney Spears a facut noi declaratii controversate pe retelele sociale. Mai exact, intr-un mesaj postat pe Instagram, pe care mai apoi l-a sters, artista a sustinut ca mama ei a palmuit-o dupa ce s-a intors de la o petrecere prea tarziu.

In varsta de 40 de ani, artista a povestit pe retelele sociale ca la un moment dat a iesit in oras cu Paris Hilton si cu Lindsay Lohan. S-a intors la patru dimineata, iar mama ei, Lynne, a fost atat de nervoasa, incat a palmuit-o. La acel incident au participat si baietii artistei, insa erau prea mici ca sa constientizeze ceva, potrivit Daily Mail.

„Am petrecut pana la patru dimineata, iar mama a fost suparata. Am intrat in casa, m-a privit, dupa care m-a lovit atat de tare, incat nu voi uita niciodata!”, a marturisit cantareata in cadrul unui mesaj postat pe retelele sociale, pe care la scurt timp l-a sters.

Cele mai noi imagini cu Madonna i-au revoltat pe fani: „Ce ti-ai facut la fata?” Artista, acuzata ca a exagerat cu procedurile estetice - VIDEO

„Jur ca nu am palmuit pe nimeni in viata mea. Dar as da orice sa vad cum se simte asta.”, a mai scris ea.

„Prima data cand am fost palmuita a fost dupa o noapte petrecuta cu Paris si Lindsay. Mama a ramas acasa cu copiii, Jayden, de doua luni si Preston, de un an. M-am intors la patru dimineata, iar ea a fot atat de nervoasa, ca m-a palmuit atat de tare incat niciodata nu voi uita.”, a explicat ea.

Anul trecut, mama lui Britney Spears i-a scris judecatorului care se ocupa de cazul fiicei ei, cerandu-i sa-i permita acesteia sa-si numeasca propriul avocat si sa puna capat cadrului legal care ii strica viata. Femeia sustine ca Britney se poate ingriji singura si ca este capabila sa faca asta de ani intregi.

Intr-un dosar obtinut de DailyMail.com, Lynne Spears ii cere judecatorului Brenda Penny sa „asculte dorintele fiicei sale”.

Jamie Lee Curtis, noi dezvaluiri incredibil de sincere: „Am facut cateva greseli, sunt oameni cu care as fi vrut sa nu am relatii!”

„Petitionara Lynne Spears, parte interesata si mama persoanei aflate sub tutela, solicita Curtii sa asculte dorintele fiicei sale si, ca prim pas, solicita cu respect emiterea unui ordin care sa-i permita fiicei sa-si angajeze propriul consilier juridic”, se arata in cererea facuta de mama lui Britney catre autoritati.

Avocatul lui Lynne spune ca Britney a castigat literalmente sute de milioane de dolari in cariera sa si ca este capabila sa-si poarte singura de grija si sa se intretina. Mai mult, se mentioneaza ca tutela oferita tatalui artistei, Jamie, nu mai are acelasi temei ca acum 13 ani, situatia lui Britney fiind acum total diferita.

Articole din aceeasi categorie