03.10.2022
Julia Fox a vorbit pentru prima data despre tulburarile sale mintale: „Am impresia ca nu ma pot misca” - VIDEO

Deja ne-am obisnuit sa glumim despre una dintre cele mai exravagante vedete din SUA, Julia Fox, insa de data aceasta totul este foarte serios. In cel mai recent filmulet publicat pe TikTok, Julia a vorbit pe o tema destul de serioasa, si anume tulburarea cu deficit de atentie si hiperactivitate.

Totul a inceput de la intrebarea pe care i-a adresat-o unul dintre urmaritorii sai: „Cum sa-ti construiesti o cariera, cand suferi de tulburari mintale?”. Ca raspuns, Fox, chiar in timp ce era in baie, a inregistrat un videoclip de un minut, in care a vorbit sincer despre boala sa. 

Marinela Bezer - calatorie de vis in Islanda! Tanara a vizitat Laguna Albastra impreuna cu sotul sau. Vezi ce locuri incredibile au mai reusit sa viziteze indragostitii - FOTO

„Am perioade de productivitate incredibila, cand simt ca sunt in varful lumii si ma simt invincibila. Si, intr-un moment, acest sentiment este incoluit de o depresie profunda. Am impresia ca nu ma pot misca”, a spus vedeta. 

De asemenea, Julia a adaugat ca ea chiar recent a aflat de diagnosticele sale, desi de multa vreme a observat manifestarile si simptomele acestora. 

Prima imagine cu Victoria Beckham si nora sa, dupa ce s-a scris ca cele doua nu se suporta

„Inainte eu mereu obisnuiam sa numar in mod constant numarul de litere dintr-un cuvant si mereu imi doream ca ele sa fie 10”, a explicat fata. Ea a mai recunoscut ca substantele ilicite o ajuta sa lupte cu TOC, insa acestea nu afecteaza in niciun fel ADHD.

Articole din aceeasi categorie