13.07.2022
Jennifer Aniston a suferit de insomnie si somnambulism. "Am fost trezita de alarmele din casa"

O stim drept o fire sportiva, dar a apelat la stretching si yoga nu neaparat pentru tonusul muscular, cat pentru efectul lor de... somnifer.

Jennfier Aniston are 53 de ani si spune ca se lupta de zeci de ani cu insomnia si somnabulismul. Problemele de somn "au inceput undeva la 30 de ani sau chiar mai devreme, dar pur si simplu nu incepi sa observam efectele lipsei de somn atunci cand suntem mai tineri, pentru ca suntem atat de invincibili", a povestit ea pentru People.

A adaugat 8 kilograme timp de o luna si este in cautarea unui psiholog. Ce destainuiri neasteptate a facut Ludmila Adamciuc despre perioada prin care trece: „A inceput totul intr-o dimineata.”

"A inceput ca fiind ceva ce pur si simplu acceptam si apoi, dintr-o data, iti dai seama de efectele lipsei de somn si de modul in care iti afecteaza ziua, munca si functionarea mintii si a fizicului", a continuat ea. Aniston a spus ca incerca sa adoarma si sfarsea prin a se uita la ceas. "Cu cat imi fac mai multe griji, cu atat imi este mai greu sa adorm", a spus ea.

"Am fost trezita de alarmele din casa care se declansau si pe care eu le declansasem", a mai povestit ea. "Si nu cred ca mai fac asta - asta se intampla cand eram super nedormita. Corpul imi spune: "Acum nu iesi si nu mai declansa alarma din nou, bine?"".

Problemele ei cu somnul au continuat, insa Jennifer Aniston a cautat ajutor specializat abia recent. "De-obicei, asta era ultimul lucru de pe lista, dar nu poti respecta cu adevarat cei trei piloni ai sanatatii - care sunt dieta, exercitiile fizice si somnul - daca nu poti face cu adevarat exercitii fizice si nu poti manca bine daca nu ai dormit bine, pentru ca ceasul corpului tau este complet dat peste cap."

Kim Kardashian i-a propus cel mai indraznet lucru lui Pete Davidson dupa Met Gala. Cum a reactionat comediantul - VIDEO

Acum, actrita urmeaza un ritual de noapte care o ajuta sa doarma. Acesta include exercitii de stretching sau yoga la culcare si sa-si lase telefonul in afara camerei. De asemenea, ea isi propune sa aiba o ora de culcare constanta in fiecare seara.

Articole din aceeasi categorie