12.07.2022
Kim Kardashian i-a propus cel mai indraznet lucru lui Pete Davidson dupa Met Gala. Cum a reactionat comediantul - VIDEO

Fanii reality show-ului „The Kardashians” au fost dezamagiti de faptul ca Pete Davidson, actualul iubit al lui Kim Kardashian nu apare in primul sezon. Insa acum, se pare ca celebrul comediant si-a facut un debut impresionant in al doilea sezon. 

In urma cu doar 24 de ore, trailer-ul sezonului doi din „The Kardashians” a fost publicat, iar fanii au fost uimiti sa afle ca il vor vedea si pe Pete Davidson alaturi de fosta sotie a lui Kanye West. Mai mult, tanarul si-a facut un debut impresionant, asta pentru ca trailer-ul cuprinde o secventa in care Kim ii face o propune indrazneata lui Davidson dupa Met Gala.

Imaginile o arata pe fondatoarea SMIKS, in varsta de 42 de ani, propunandu-i iubitului ei comediant, in varsta de 28 de ani, sa mearga cu ea in dus, in timp ce se aflau in hotelul unde au stat pentru Met Gala. 

Coldplay a cantat alaturi de copii ucraineni la un concert de la Berlin: „Germanii dau un exemplu bun pentru toata lumea” - VIDEO

„Iubire, vrei sa faci un dus cu mine?”, i-a propus Kim Kardashian lui Pete Davidson, in timp ce vedeta de la Saturday Night Live a scapat in mod hilar lucrurile pe care le tinea in mana si a fugit catre baie in urma iubitei sale. 

Desi s-au intalnit in cea mai mare parte a primului sezon din „The Kardashians”, Davidson nu a fost niciodata vazut. In schimb, acesta a fost auzit vorbind cu Kim la telefon, potrivit Daily Mail.

Familia Kardashian - acuzata pe retelele sociale ca a furat 600 de milioane de dolari de la Britney Spears

Kim si Pete au inceput sa se intalneasca in octombrie 2021, dupa ce s-au sarutat in timpul emisiunii „Saturday Night Live”. Mai tarziu, acestia au aparut pentru prima data pe covorul rosu impreuna la Met Gala in luna mai, atunci cand Kim a purtat celebra rochie a lui Marilyn Monroe. 

Articole din aceeasi categorie