11.08.2022
Katalina Rusu - fotografie adorabila alaturi de sot si cele doua fiice ale sale. Afla ce eveniment sarbatoreste interpreta - FOTO

Cu ocazia zilei de nastere a sotului sai, Andrei Croitoru, interpreta Katalina Rusu a decis sa-l felicite pe acesta prin intermediul unui mesaj publicat pe retelele de socializare.

„La multi ani tati @croitoru.andrei11, noi printesele tale te iubim! Fii fericit alaturi de noi!”, a scris artista.

De asemenea, aceasta a publicat si o fotografie cu toti membrii familiei sale si anume Andrei Croitoru si fiicele Melissa si Mia.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au o locuinta comuna. Cum arata conacul de lux - FOTO

„Multi ani @croitoru.andrei11, cu multa fericire, prosperitate si dragoste de la cele mai dulci printese!!! Sanatate si mult noroc! Va cuprind!!”, „La multi ani. Sunt sigura ca e fericit cu 2 printese si o regina. Sanatate si noroc.”, au fost cateva din felicitarile pe care le-a primit Andrei din partea internautilor.

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna doua fetite, Melissa si Mia.

Sarbatoare in familia Nataliei Barbu! Fiica interpretei, Vera, a implinit 1 anisor. Vezi cat de mult a crescut micuta, dar si ce mesaj emotionant a publicat femeia in mediul online - FOTO

Articole din aceeasi categorie