11.08.2022
Sarbatoare in familia Nataliei Barbu! Fiica interpretei, Vera, a implinit 1 anisor. Vezi cat de mult a crescut micuta, dar si ce mesaj emotionant a publicat femeia in mediul online - FOTO

Acum un an, Natalia Barbu a devenit pentru a doua oara mama. Artista a adus pe lume o fetita pe nume Vera, iar astazi deja celebreaza impreuna cu familia sa, prima aniversare a micutei.

„La multi ani, fetita noastra minune. 1 an de fericire pura, de iubire si de tine! Dumnezeu ne iubeste! Iti multumim ca ai venit in viata noastra! Te iubim O vesnicie si o zi!”, a scris Natalia pe pagina sa de Instagram.

Mezina familiei Carnat implineste 1 anisor! Vezi ce poze adorabile a postat Marina cu aceasta ocazie, dar si de ce mama celor 8 copii a suportat o interventie: „Dumnezeu m-a tinut in bratele lui..” - FOTO

De asemenea, artista a publicat si cateva imagini adorabile cu fiica sa.

Cu ocazia acestui eveniment, mai multi internauti au felicitat-o pe Vera cu ocazia zilei sale de nastere: „La multi anisori!”, „La multi ani si o copilarie fericita!”, „La multi ani, suflet! Va imbratisam pe toti!”, „La multi anisori, sa va fie sanatoasa printesa”.

Cu lacrimi in ochi, si-a luat adio de la parul lung! Vezi cum o prinde pe Doina Danielean noua tunsoare - VIDEO

Natalia Barbu este o interpreta de muzica usoara si pop din Republica Moldova. Aceasta a reprezentat tara la concursul muzical Eurovision 2007, cu piesa „Fight!" si astfel s-a clasat pe locul 10.

La moment, Natalia este casatorita cu milionarul Nicolae Sota si au impreuna doi copii, un baietel pe nume Victor si o fetita, Vera.

Este una dintre cele mai influente fashion bloggerite, dar putin stiu ca este de fapt moldoveanca! Afla povestea Doinei Barbaneagra, care a cucerit inimile a peste 1 milion de urmaritori pe Instagram - FOTO

Articole din aceeasi categorie