21.09.2024
Frumusețe și sculptare! Medicul estetician Marina Braniște îți spune care sunt beneficiile radiofrecvenței monopolare cu ultrasunete - VIDEO

Pentru o piele frumoasă, eliminarea ridurilor și creșterea elasticității sunt esențiale. Dacă vrei o alternativă fără ace, încearcă aparatul cu radiofrecvență monopolară și ultrasunete, care oferă aceleași rezultate.

Procedurile de frumusețe sunt alese individual de fiecare femeie. Dacă nu ești adeptă a injectărilor, află că există alternative noninvazive, care îți pot oferi pielea și corpul la care visezi.

Medicul estetician Marina Braniște a notat: „Procedura pe care o s-o facem astăzi este radiofrecvența monopolară împreună cu ultrasunete. Ceea ce se întâmplă la nivel de piele e că încălzește țesuturile la o anumită temperatură. În acest mod, stimulează celulele noastre ca ele să se regenereze”.

Acest aparat poate fi folosit pentru îmbunătățirea calității pielii feței, gâtului și decolteului, precum și pentru remodelarea anumitor zone ale corpului.

Marina a adăugat: „Acest echipament ne permite să tratăm plăcut, fără perioadă de reabilitare, durere și ace. Se aplică un gel pe suprafața pielii și se plimbă manipulatorul. Avem un format după care mergem, fie că e vorba de față sau corp și pacientul simte senzația de căldură”.

Stil și eleganță la recepția PRO TV Chișinău! Ce ținute au purtat prezentatorii - GALERIE FOTO

Această încălzire controlată stimulează producerea de elastină și colagen, dar și duce la distrugerea celulelor adipoase.

Marina a dezăluit care sunt indicațiile: „Semne post-acnee, riduri, fermitate și modelare. Avem și indicații de rejuvenare intimă, începând cu vârsta 40+, poate fi și zona externă, și zona internă la femei. Desigur că fiecare procedură are și contraindicații. Aici o să începem cu boli acute, cronice ale pielii sau procese inflamatorii, dacă vorbim de zona bazinului mic. Apoi, avem sclerodermie, tuberculoză, procesele oncologice. Înainte de procedură pacientul este consultat și îndeplinește o anchetă, și atunci putem stabili un plan de tratament”.

Marina Braniște - Atunci când nu te descurci singur apelează la  profesioniști și la produse de calitate! - AromeBIO

Pentru a obține un rezultat mai bun,  înainte de procedură trebuie respectate unele recomandări: „Este nevoie ca pacientul să consume apă 2-3 zile mai mult decât de obicei, să micșoreze consumul de cafea și post-procedură la fel hidratarea, de aceea noi aici avem ulciorul cu apă și hidratăm pacienții suplimentar înainte de procedură”,spune medicul estetician.

21 septembrie: Ziua Internațională de Luptă împotriva Maladiei Alzheimer! Care sunt simptomele, dar și cum o putem preveni - VIDEO

Pentru tratamentele faciale sunt necesare între 2 și 6 ședințe, iar pentru remodelarea corporală, până la 8 ședințe, cu intervale de 7-10 zile între ele. Cursul complet se repetă o dată la 6 luni.

Marina Braniște, despre procedurile de înfrumusețare interzise în sarcină |  Mamaplus

În concluzie, Marina Braniște povestește care sunt beneficiile: „Avantajul la această procedură este că nu necesită perioadă de reabilitare, este plăcută, poți să îți continui activitatea plecând înapoi la serviciu, nu ai nici o problemă de ați masca unele zone și este o metodă noninvazivă. Regulile sunt doar să consume apă și să vină la următoarea procedură. Dacă vorbim de corp, desigur să combine cu sportul și alimentația, pentru un rezultat mai bun”.

Andrei Mureșan, taximetristul care a cântat în spaniolă, i-a lăsat fără cuvinte pe antrenorii de la Vocea României: „Ai tăiat în carne vie! Nici n-ai clipit” - VIDEO

SURSA FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie