09.08.2022
Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boala grava. Actorul nu a mai putut sa vada, sa auda si sa mearga

Pare ca are totul, dar suferinta nu l-a ocolit. Ashton Kutcher a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu o boala rara, care aproape l-a lasat fara vedere si auz si il facea sa isi piarda echilibrul.  Ashton Kutcher se simte astazi  „norocos ca este in viata”, dupa ce a detaliat simptomele oribile cu care s-a luptat ca urmare a tulburarii sale autoimune.

„In urma cu doi ani, am avut aceasta forma ciudata, super rara de vasculita, care mi-a distrus vederea, auzul si echilibrul”, a declarat actorul in varsta de 44 de ani, intr-un episod din seria “Running Wild with Bear Grylls: The Challenge”.

Andreea Bostanica sufera din dragoste? Interpreta a lansat o piesa prin intermediul careia isi varsa amarul: „Piesa asta va rupe topurile” - VIDEO

Potrivit lui Kutcher, experienta sa ingrozitoare cu vasculita, i-a oferit o noua perspectiva asupra sanatatii si simturilor sale, explicand ca nu si-a dat seama cu adevarat cat de esentiale sunt pana cand nu le-a pierdut.

„Nu apreciezi cu adevarat pana cand nu dispar, pana cand nu spui: ‘Nu stiu daca voi putea sa mai vad vreodata, nu stiu daca voi mai putea auzi vreodata. Nu stiu daca voi mai putea merge vreodata’”, a adaugat el, conform Daily Mail.

mila12 jpg

In ciuda momentului dificil, actorul a reusit sa nu isi piarda optimismul si intr-un an a reusit sa castige batalia cu boala. Vasculita este o tulburare autoimuna rara, care poate provoca inflamarea vaselor de sange, ducand la limitarea fluxului sanguin. Exista multe tipuri de vasculita, dar cele mai multe afecteaza cel putin un organ.

Ionel Istrati - invitat special la emisiunea lui Andrei Malahov! Vezi ce piesa a interpretat artistul, dar si ce tinuta deosebita a purtat acesta - FOTO/VIDEO

Kutcher nu a precizat cand au inceput exact problemele sale medicale, totusi, in timpul pandemiei, actorul a avut doar cateva postari pe Instagram din casa unde locuieste cu Kunis, in timp ce se aflau in carantina cu copiii lor.

Articole din aceeasi categorie