09.03.2022
Ea e tanara care n-a mai mancat fructe sau legume de 22 de ani: „Pur si simplu nu pot, oamenii sunt socati ca nu ma imbolnavesc!”

O tanara in varsta de 25 de ani sustine ca nu a mancat fructe ori legume timp de 22 de ani si a explicat acest lucru prin faptul ca a dezvoltat o teama pentru acestea dupa ce la varsta de trei ani a fost fortata sa le consume pasate.

Summer Monro, o tanara in varsta de 25 de ani, din Cambridge, Anglia, a socat o lume intreaga dupa ce a ales sa-si spuna povestea. Aceasta sustine ca n-a mancat deloc fructe sau legume in ultimii 22 de ani, iar acum i-a fost oferita o suma de bani pentru a gusta o singura boaba de mazare, insa a refuzat oferta.

Summer a fost fortata de parinti sa manance piureuri atunci cand avea trei ani, iar de atunci a dezvoltat o teama. Astfel, nu s-a mai apropiat deloc de fructe sau legume. Timp de 22 de ani, ea a supravietuit fara mancare sanatoasa, consumand doar carne de pui sub diferite forme si chipsuri.

Care sunt cauzele lipsei orgasmului, dar si consecintele simularii! Ce spune sexologul Mariana Spanu despre posibilitatea de a avea o viata intima de nota 10: „Eu as spune ca nu are importanta marimea, dar...” - VIDEO

Tanara, care lucreaza ca project manager, a facut si terapie si hipnoterapie pentru a-si trata fobia, insa aceste sedinte nu i-au fost utile. Nici macar bunicul ei nu a reusit sa o convinga sa manance fructe si legume, acesta oferindu-i chiar si o suma de bani pentru a o forta sa manance o singura boaba de mazare.

„Nu mananc fructe sau legume. Nu pot sa-mi amintesc cand am facut-o ultima data. Cred ca aveam trei ani. Am incercat sa mananc un mar, dar pur si simplu nu pot. Ma face sa ma simt rau. Creierul meu nu poate sa proceseze asta.”, a povestit tanara, potrivit Daily Star.

Bunicul ei, insa, si-a dorit ca ea sa manance fructe si legume, asa ca i-a oferit o suma de bani pentru a consuma o boaba de mazare din gradina lui, dar s-a ”lovit” de un refuz.

„Inima imi spune sa mananc, insa creierul nu ma lasa. De indata ce ating cu buzele un fruct sau o leguma ma blochez. Efectiv nu pot.”, a spus tanara.

Ea recunoaste, insa, ca mananca cartofi prajiti, insa ei trebuie sa fie crocanti, ca sa nu le simta textura specifica.

Cum poti scapa de kilogramele in plus fara mari batai de cap. Nutritionistul Sergiu Munteanu iti spune care sunt secretele: „Noi slabim in somn. Anume in perioada de noapte are loc arderea nemijlocita a tesutului adipos” - VIDEO

Chiar daca poarta masura zece, echivalentul L la noi, aceasta nu este deranjata de felul in care arata si continua sa manance snitele si alte preparate din carne.

„Multi oameni sunt uimiti de faptul ca nu ma imbolnavesc. Am facut terapie si hipnoterapie, de doua ori chiar, insa aceste sedinte nu mi-au fost de ajutor.”, a mai povestit tanara.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie