25.01.2022
Cum poti scapa de kilogramele in plus fara mari batai de cap. Nutritionistul Sergiu Munteanu iti spune care sunt secretele: „Noi slabim in somn. Anume in perioada de noapte are loc arderea nemijlocita a tesutului adipos” - VIDEO

Sarbatorile au trecut, kilogramele au ramas. Dupa mesele incarcate e greu sa revenim la normal, iar cantarul devine inamicul nostru care ne strica dispozitia. 

Dupa mesele copioase de sarbatori, incarcate cu bucate hipercalorice, nu este de mirare ca pe cantar apar cateva kilograme in plus. Vestea buna este ca organismul nu poate sa acumuleze foarte rapid grasime. Specialistii ne dau asigurari ca schimbarea pe care o vedem pe cantar este din cauza alimentatiei incorecte care retine apa in organism.

„Schimbarea aceasta deseori e din cauza ca persoana a consumat foarte multe produse procesate, care contin multa sare, astfel s-a produs retentia de apa. In plus, sunt prezente cantitatile enorme de proteine. Organismul nostru pe ora are un standard, cata proteina sau carne poate digera. Daca mai mult nimereste in organism, respectiv, cantitatea aceasta nu se digera, raman mase nedigerate si ele se acumuleaza la noi in intestinul gros.”, povesteste medicul nutritionist Sergiu Munteanu.

A mai ramas un pic si Jason Statham e iar tatic! Cum a pozat iubita lui?

Slabirea rapida nu este recomandata, deoarece ne va da peste cap intreg organismul. O alimentatie echilibrata si o planificare corecta a meselor pe parcursul zilei este suficienta.„Trebuie sa evitam produsele procesate si inalt procesate. Ce inseamna un produs inalt procesat? Acesta este un produs care are in componenta sa mai mult de 4-5 ingrediente de baza.”, adauga nutritionistul.

O importanta deosebita in procesul de slabit o are si somnul. „Noi slabim in somn. Anume in perioada de noapte are loc arderea nemijlocita a tesutului adipos.”, spune Sergiu Munteanu.

Palatul secret al lui Putin. Cum arata camera de striptease cu scena si bara de metal - VIDEO

Alimentatia sanatoasa nu e singura ce trebuie respectata, asa ca antrenamentele regulate nu ar trebui sa lipseasca din programul saptamanal.

„Daca omul a venit o data pe saptamana, si s-a antrenat de 7 ori, eu nu vad in asta niciun sens. Este destul sa fie 3 antrenamente. Pentru omul care este oleaca mai pregatit, care repede se adapteaza, organismul este mai pregatit, atunci el poate sa ceara si patru, si cinci antrenamente.”, mentioneaza antrenorul personal Nikita Iarmolenko.

Semne ca aveti probleme serioase in relatie sau chiar urmeaza sa va despartiti

In reportaj poti vedea trei tipuri de exercitii simple si usor de executat, dar cu un efect vizibil. 

Articole din aceeasi categorie