14.03.2022
Cum se mentine Jennifer Aniston in forma maxima. Secretele unei siluete ca la 20 de ani - FOTO/VIDEO

Jennifer Aniston are 53 de ani si este in forma maxima. Lucreaza cu norma intreaga ca actrita si conduce companii precum LolaVie Haircare. Are o silueta de invidiat si arata mereu fresh. Nu este surprinzator faptul ca multe femei au vrut sa stie care sunt secretele de frumusete si stil de viata ale indragitei actrite din „Friends”, iar acum vedeta originara din Los Angeles le-a impartasit intr-un interviu acordat revistei First For Women.

Jennifer reuseste sa-si mentina silueta aproape ca la 20, 30 de ani. Principalele ei „arme” in lupta cu imbatranirea sunt postul intermitent, apa cu lamaie, escalada, antrenamentele cardio si meditatia.

Actrita din „Morning Show” a recunoscut ca isi tine dieta in frau, isi incepe ziua cu apa calduta cu lamaie si ia cursuri de escalada. Cel mai mult timp insa il aloca meditatiei. 

„In timpul carantinei imi placea mult sa gatesc”. „Acum, cand ma trezesc, am apa calduta cu lamaie, apoi pregatesc un shake sau un avocado cu oua. Am gasit diverse modalitati de a prepara oua, asa ca mereu e alta reteta”. „Fac si fulgi de ovaz cu un albus de ou batut. Adaug albusul chiar inainte ca fulgii de ovaz sa fie gata pentru ca ofera un plus de proteine , in plus are aceasta textura pufoasa... delicios.”

Iti doresti sa ai un somn calitativ? Afla cateva sfaturi de la medicul neurolog Adrian Lupusor: „De mici noi trebuie sa avem un ritual pe care il vom respecta mereu” - VIDEO

Anterior, intr-un interviu acordat Radio Times, Aniston a dezvaluit ca postul intermitent i-a schimbat viata. A practicat versiunea 16:8 

„Postul intermitent imi place. Am observat o mare diferenta dupa ce nu am mancat alimente solide timp de 16 ore”.

In ceea ce priveste antrenamentele, ea a declarat pentru First For Women ca ii place varietatea: „Sa-mi schimb rutina de antrenament este cheia. Intotdeauna incerc sa-mi surprind muschii”.

Jennifer se antreneaza la Rise Nation, unde face fitness cardio.

„Imi place cardio pe scari. Este un antrenamente grozav”, a spus cea mai buna prietena a lui Courteney Cox si a Sandrei Bullock.

Cand antrenorul meu, Leyon, pe care il iubesc mai mult decat viata mea, mi-a dat pentru prima data o coarda de sarit, i-am spus: „Nu esti in toate mintile”.

„La inceput mi-era teama, insa dupa sase luni am prins viteza, sariturile sunt rapide, perfecte”, a adaugat Aniston.

In ceea ce priveste pielea ei, Aniston se rasfata cu un tratament o data pe saptamana. Pe contul ei de Instagram, actrita posteaza din cand in cand produsele de beauty care o ajuta sa se intretina zi de zi. 

Insa ce asteapta cel mai mult din rutina sa este meditatia intr-un spatiu linistit, confortabil. „Este momentul meu preferat”, a spus fosta sotie a lui Justin Theroux. „Mi-as dori sa pot ingheta timpul in acea ora magica, e momentul aprecierii.”

De asemenea, yoga si scrisul o ajuta sa se focuseze pe calm.

Ea e tanara care n-a mai mancat fructe sau legume de 22 de ani: „Pur si simplu nu pot, oamenii sunt socati ca nu ma imbolnavesc!”

Si, surprinzator, spune ca spalatul vaselor este foarte relaxant pentru ea, mai ales ca ii place sa-si pastreze bucataria ordonata.

Chiar Jennifer Aniston si-a organizat conacul din Bel-Air, California, pe care il imparte cu trei caini, Clyde, Sophie si Lord Chesterfield.

Recent, Aniston a filmat Murder Mystery 2 cu Adam Sandler in Franta si Hawaii.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie