28.02.2024
Prin ce peripetii au trecut Smiley si Gina Pistol, alaturi de fiica lor, Josephine, la Disneyland: „Nici nu-mi vine sa va zic cat a costat” - VIDEO

Smiley si Gina Pistol se afla, alaturi de fiica lor, in America, acolo unde cantaretul are in desfasurare mai multe proiecte. Pentru ca artistul a avut putin timp liber, a mers alaturi de fetele lui la Disneyland, acolo unde a avut parte de peripetii.

Smiley a plecat in America, pentru a se putea ocupa de proiectele pe care le are in desfasurare in Los Angeles. Pentru ca nu a putut sa stea atat de mult timp departe de familia sa, artistul le-a luat pe Gina si pe Josephine cu el. Au inchiriat o casa in State, iar de fiecare data cand Smiley nu este la studio, petrec timpul impreuna si viziteaza diferite locuri.

Smiley si Gina Pistol, peripetii la Disneyland

Dupa vizita la Universal Studio, de data asta, au mers intr-un loc la care toti copiii ravnesc, Disneyland. Planurile lor au fost date peste cap atunci cand au ajuns acolo si nu au mai gasit bilete. Smiley a povestit intreaga intamplare pe pagina sa de Instagram, acolo unde isi tine fanii la curent cu tot ce se intampla in viata lui.

Horoscop 28 februarie 2024. Zodiile care intra in conflicte la serviciu. Nativii care uita de diplomatie

„Entuziasm maxim! Ne-am trezit sambata hotarati sa mergem la Disneyland. Am incercat sa luam bilete online, dar nu puteam in aceeasi zi, asa ca am zis sa ne incercam norocul direct acolo, la intrare, ca tot romanul care nu renunta usor. Ne-am imbarcat in masina si am condus o ora si ceva pana in Anaheim. Cantece si voie buna, autostrazi pe multe benzi, timpul a trecut repede. Dar cum ne apropiem de parc, aglomeratie nevoie mare, parcarea plina ochi. La security check puhoi de lume. Si uite cum vedeam eu sansele de a gasi bilete cum scad vertiginos. Unde mai pui ca era si sambata. Ajungem cu chiu cu vai la chioscul de bilete si ce sa vezi?! Nu mai aveau. Cum domnule, in ditamai parcul Disney nu mai incapeau inca trei? Uite ca nu. Si in America regulile se respecta cu sfintenie”, a povestit Smiley, intr-o postare pe pagina sa de Instagram.

Chiar daca nu au reusit sa intre in celebrul parc de distractii, Gina si Smiley au vrut ca ziua lui Josephine sa fie una de neuitat, asa ca i-au cumparat cateva jucarii, precum si un balon urias. Cantaretul a avut o mare surpriza in momentul in care a trebuit sa achite balonul, pretul lui fiind unul foarte mare.

Orchestra Fratilor Advahov - colaborare inedita cu Carla's Dreams: „Asa ceva n-am mai vazut” - VIDEO

„Asa ca ne-am mai invartit noi pe acolo pe la magazine, am luat niste jucarii pentru Josephine si un balon. Dar nu orice balon. Cel mai scump balon din viata mea. Nici nu-mi vine sa va zic cat a costat. Dar va las pe voi sa ghiciti”, a precizat Smiley in mediul online.

Micuta Josephine s-a distrat de minune, fiind foarte incantata de balonul ei.

„Dupa ce am dansat un pic si pe la Disney, am plecat inapoi spre casa, nu inainte de a ne promite ca ne intoarcem sigur peste cateva zile”, a mai spus cantaretul.

Articole din aceeasi categorie