17.03.2022
Bruce Willis sufera de dementa si planifica sa-si incheie cariera: „Este trist sa vezi ca o legenda ca Bruce Willis se stinge in fata ochilor tai”

Actorul a inceput sa apara tot mai rar in filme. Fanii sunt surprinsi de scaderea brusca a popularitatii actorului de la Hollywood care a stralucit anterior in filmele celor mai buni regizori ai lumii.

Se zvoneste ca Bruce, in varsta de 66 de ani, a inceput pur si simplu sa aiba probleme de memorie si se presupune ca a fost diagnosticat cu dementa.

Problemele de sanatate ale sale au fost confirmate de regizorul Matt Escandari. Unul dintre urmaritorii sai virtuali a decis sa-l intrebe daca actorul chiar nu este constient de ceea ce se intampla si sufera de dementa.

Chiar daca a stat nemiscata, are o parere! Ce spune Ekaterina Andreeva despre colega ei care a protestat in direct impotriva razboiului declansat de Putin: „O consider o...”

„E adevarat. Am facut patru filme cu el, asa ca stiu. Este trist sa vezi ca o legenda ca Bruce Willis cum se stinge in fata ochilor tai. Am vazut cum a fost sa lucrez cu el in ultimii ani.”, a raspuns regizorul.

Potrivit zvonurilor, din cauza starii de sanatate a actorului, Demi Moore, fosta lui sotie, a decis sa uite supararile din trecut. „Actuala sotie, Emma Heming, i-a ajutat pe fostii soti sa incheie un armistitiu. Femeile stiu ca Bruce se simte tot mai rau.”, spune o sursa apropiata actorului.

Inca o jurnalista din Rusia risca ani grei de inchisoare pentru expunerea pozitiei politice! Veronica Belotserkovskaya s-a ales cu un dosar penal din cauza postarilor despre razboiul din Ucraina - FOTO

Bruce are trei fiice din casatoria lui cu Demi: Rumer, Scout si Tallulah.

Marina Carnat a renuntat la Instagram! Bloggerita a facut marturisiri uimitoare: „Prin incapatanarea si orgoliul meu, Dumnezeu m-a smerit” - FOTO

Articole din aceeasi categorie