17.03.2022
Inca o jurnalista din Rusia risca ani grei de inchisoare pentru expunerea pozitiei politice! Veronica Belotserkovskaya s-a ales cu un dosar penal din cauza postarilor despre razboiul din Ucraina - FOTO

Comitetul de ancheta a deschis un dosar penal impotriva bloggeritei Victoria Belotserkovskaya in conformitate cu legea privind falsurile. Motivul ar fi fost postarile sale despre razboiul din Ucraina. 

„Impotriva Veronicai Belotserkovskaya a fost deschis un dosar penal. In actiunile ei exista semne ale unei infractiuni de diseminarea publica pe motive de ura politica sau dusmanie sub masca unor rapoarte fiabile de informatii false cu buna stiinta despre actiunile fortelor armate ale Federatiei Ruse.” , a scris Comitetul de Ancheta a Federatiei Ruse.

Prin publicatiile sale, Belotserkovskaya "ar fi discreditat autoritatile statului si fortele armate ale Federatiei Ruse".

Marina Carnat a renuntat la Instagram! Bloggerita a facut marturisiri uimitoare: „Prin incapatanarea si orgoliul meu, Dumnezeu m-a smerit” - FOTO

Nika Belotserkovskaya, care s-a nascut la Odesa, a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe postari care condamna actiunile autoritatilor ruse.

Oamenii legii din Rusia au raportat de asemenea ca ea este data in cautare internationala, locuind in afara Federatiei Ruse, mai exact in Franta.  

Legea privind raspunderea penala pentru falsurile legate de actiunile armatei ruse in cadrul razboiului a fost semnata de Vladimir Putin pe 4 martie. Potrivit acesteia, in cazul in care raspandirea dezinformarii a generat consecinte grave, pedeapsa cu inchisoarea va fi de la 10 la 15 ani.

Dincolo de aparente cu Gaia Panzaru! „Razboiul informational - un razboi nedeclarat, fara reguli si fara arme propriu zise, un razboi crud si teribil, care ne ucide pe interior, incet, dar sigur…”

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie