12.11.2022
Valeria Lungu nu poate trece peste despartirea de fostul iubit. Ce declaratii a facut bloggerita

Valeria Lungu trece printr-o perioada dificila, asta dupa ce in urma cu patru luni influencerita a decis sa puna punct relatiei cu fostul ei iubit, insa nici acum nu a trecut peste separare si sustine ca de abia acum doua zile si-a luat „adio” definitiv unul de la celalalt. Iata ce a marturisit Valeria Lungu despre despartire!

Valeria Lungu a marturisit ca ii este destul de greu sa treaca peste separare si sustine de asemenea ca poti intalni persoana iubita intr-un moment total nepotrivit din viata.

„Desi sunt despartita de patru luni inima mea sau asa cred eu inca e in relatia pe care mi-am imaginat-o. Doua zile in urma am avut o conversatie cu fostul meu si ne-am luat adio definitiv! A fost o inchidere pentru amandoi ca nici peste un an, niciodata mai bine zis ca nu ne vom intoarce unul la altul, si ca uneori timingul nu a fost unul pentru noi. Ce-am realizat este ca uneori e foarte important cand iti intalnesti jumatatea si daca este timpul potrivit pentru asta. Adevarul este ca pentru noi a fost unul foarte „prost”. Sau cel putin asa cred eu. Un alt aspect este ca el nu este jumatatea mea si partenerul cu care asta o viata. Ce am inteles eu ca uneori barbatul de care esti indragostita si barbatul cu care vei trai o viata intreaga nu e musai sa fie acelasi.'', a declarat Valeria Lungu, la Antena Stars.

Lidia Buble, declaratii emotionante pe retelele de socializare. Ce a povestit, plangand, vedeta: „Era ceva infiorator” - FOTO

Bloggerita a marturisit totodata ca nu isi mai doreste o relatie o lunga perioada de timp pana cand nu se vindeca. Ea nu se grabeste sa faca marele pas la altar, dar nici sa devina mamica.

„Acum trec printr-o vindecare si nu vreau sa ma implic in relatii si altceva cel putin un an de acum inainte. Nu imi este frica de varsta si ca n-o sa am un copil sau o nunta pana la 30 de ani, dar cred ca viata are multe sa-mi ofere pana atunci si asta inseamna ca nu sunt pregatita inca.'', a spus Valeria.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan au plecat intr-o vacanta de vis la 16 mii de kilometri de casa. Ce destinatie au ales cei doi: „Un loc care nu are nevoie de filtre” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie