24.05.2022
Billie Eilish recunoaste ca din cauza sindromului Tourette oamenii obisnuiesc sa rada de ea: „Ma simt mereu jignita din acest motiv”

Recent, a fost lansat un nou episod al talk-show-ului „My Next Guest Needs No Introduction”, in care a fost invitata Billie Eilish. In cadrul editiei, artista a mentionat ca la varsta de 11 ani a fost diagnosticata cu sindromul Tourette.

Sindromul Tourette consta intr-o serie de miscari si sunete incontrolabile cunoscute sub numele de ticuri. Este o afectiune neurologica relativ rara, numita si „boala ticurilor”. In afara ticurilor, apare si tendinta de a rosti cuvinte obscene si de a repeta automat cuvinte sau zgomote auzite de la altii.

Potrivit vedetei, in copilarie nu a avut un numar foarte mare de ticuri nervoase, dar in adolescenta situatia s-a schimbat. Ulterior, Billie sustine ca s-a obisnuit cu boala.

Pentru ca isi dorea sa fie sanatoasa a reusit sa slabeasca 16 kilograme in doar 4 luni! Interpreta Iulia Hajim dezvaluie secretele unei diete echilibrate: „Eu cred ca 75% din boli vin din farfurie” - VIDEO

Cantareata a mai spus ca uneori se confrunta cu neintelegeri din partea multor persoane. „Cea mai comuna reactie pe care o au oamenii este ca rada, crezand ca incerc sa fiu amuzanta. Ma simt mereu jignita din acest motiv”, a recunoscut Eilish.

Billie Eilish este o cantareata, model si compozitoare americana. Billie Eilish si-a facut debutul in muzica la varsta de 14 ani si intr-un timp relativ scurt a atras atentia criticilor si publicului prin single-urile „Ocean Eyes” si „Lovely”.

Super Woman! Cristina Scarlevschi, cea mai hot graviduta de la noi a filmat primul videoclip pole-dance alaturi de echipa sa. Vezi cum i-a reusit aceasta performanta, dar si care este rezultatul final - VIDEO

Articole din aceeasi categorie