08.06.2022
Zendaya a vorbit despre cea mai ingrozitoare scena din serialul „Euphoria”: „Imi era foarte frica sa filmez acel episod”

Zendaya a marturisit in cadrul unui interviu pentru Variety ca una dintre scenele pentru serialul „Euphoria” a ingrozit-o cumplit. Actrita si Andrew Garfield au vorbit despre impactul pe care le-au avut imaginile dupa difuzarea episodului din al doilea sezon. 

Drama „Euphoria” a avut un succes colosal inca de la aparitia sa pe platforma de streaming. Serialul pentru adolescenti a pus in prim-plan problemele cu care tinerii se confrunta in aceasta perioada, iar unele scene au fost de-a dreptul brutale. Despre o astfel de scena a vorbit si Zendaya de curand, marturisind ca a fost ingrozita sa filmeze unul dintre episoadele productiei.

Cele 5 zodii care vor straluci in luna iunie 2022

In timpul interviului, Andrew Garfield, in varsta de 38 de ani, a deschis subiectul despre episodul cinci din cel de-al doilea sezon al dramei cu adolescenti, intitulat „Stand Still Like the Hummingbird”, cel in care mama lui Rue, personajul interpretat de Zendaya, se confrunta cu problemele adolescentei dependente de droguri, actorul din „Spider-man” numindu-l „unul dintre cele mai necrutatoare episoade televizate pe care l-a vazut vreodata”.

„Cum te-ai asigurat ca esti bine in timp ce filmai episodul?”, a intrebat-o Andrew ingrijorat pe Zendaya. „A fost greu”, a recunoscut actrita in varsta de 25 de ani, adaugand: „Cel mai dragut lucru a fost ca, dupa ce a fost difuzat episodul, o multime de oameni mi-au dat mesaj pentru a se asigura ca sunt bine. Am apreciat asta”.

„Ai jucat atat de bine. N-am simtit ca era actorie acolo, se simtea ca traiesti asa ceva intr-un mod atat de autentic”, a continuat Andrew.

Zendaya a marturisit ca nu astepta cu nerabadare sa filmeze scena dramatica, stiind deja de mult timp ca urma sa o faca. „Imi era foarte frica sa filmez acel episod. A fost scris cu ceva timp in urma, inainte de pandemie, si imi era teama sa o fac”, a spus actrita. 

Johnny Depp a adunat peste 7 milioane de abonati pe TikTok in mai putin de o zi. Care este primul video publicat de actor si ce mesaj a transmis acesta fanilor - VIDEO

Cand Andrew a intrebat-o de cate ori a fost nevoie sa filmeze cadrele, aceasta a raspuns: „Iar si iar pana am simtit ca e perfect”. „Nu a existat nicio structura a episodului pentru ca nu putea sa existe. Trebuie sa fie totul foarte imprevizibil ca sa mearga”, a adaugat Zendaya.

In luna mai a acestui an, platforma de streaming, care a difuzat serialul, a raspuns acuzatiilor cu privire la faptul ca actorii din rolurile secundare au fost supusi unor filmari nocturne „infernale”. „Bunastarea distributiei si a echipei din productiile noastre este intotdeauna o prioritate”, a transmis platforma de streaming intr-un comunicat. „Productia a fost in deplina conformitate cu toate liniile directoare de siguranta si protocoalele breslei. Nu este neobisnuit ca serialele dramatice sa aiba filmari complexe, iar protocoalele COVID au adaugat un strat suplimentar”. 

In timpul discutiei cu Andrew Garfield, Zendaya a dezvaluit motivul pentru care alege in principal actoria in detrimentul muzicii, in afara de faptul ca produce muzica pentru coloana sonora a filmelor.

Actrita considera ca actoria ii ofera un nivel de anonimat mai mare decat daca s-ar intoarce la muzica. Tanara in varsta de 25 de ani a fost, in urma cu cativa ani, o vedeta pop cunoscuta, interpretand cover-uri, inclusiv „Hot n Cold” a lui Katy Perry in 2009, ca membru al trupei Kidz Bop. De asemenea, ea a cantat atunci cand si-a facut debutul in televiziune, in serialul „Shake It Up”, interpretand melodii pop, precum„ Something to Dance For” si „Fashion Is My Kryptonite”.

Spaniolii anunta cine ar fi, de fapt, tanara cu care Pique ar fi inselat-o pe Shakira. Culisele unei despartiri dureroase - FOTO

„Vorbeam cu Sam Levinson despre asta in urma cu ceva timp. Ma gandeam ca nu voi putea fi niciodata o vedeta pop. Acest lucru se datoreaza faptului ca, ca actor, exista un nivel de anonimat pe care il am si imi place foarte mult. Sa pot sa fiu altcineva printr-un personaj pe care il interpretez, in timp ce in viata reala sunt eu. Imi pot impune limite”, a declarat Zendaya. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie