14.03.2022
A sustinut razboiul din Ucraina, iar acum raspunde acuzatiilor la adresa sa! Ce spune Nikolai Baskov despre cei care il ataca prin mesaje si apeluri telefonice - VIDEO

Dupa ce cantaretul s-a aratat pro razboiului si s-a autointitulat un adevarat patriot, un val de critica a cazut asupra lui. Nikolai Baskov continua sa primeasca amenintari la adresa sa, dupa ce numarul sau de telefon a fost publicat in mediul online.

Recent, producatoarea ucraineana a emisiunii „Orel i Reshka”, Maria Grankina, a divulgat publicului numerele de telefon ale mai multor oameni celebri din Rusia. Printre ei s-a numarat si Nikolai Baskov. Interpretul incearca sa nu acorde atentie negativului de la adresa sa si ramane fidel principiilor sale.

„Acum telefonul meu este intr-un anumit loc si toate aceste apeluri neadecvate si mesaje de amenintare sunt monitorizate de organele de aplicare a legii. Doua zile nu am putut lua telefonul in maini, pentru ca s-a produs un atac masiv asupra mea si pe retelele de socializare. Peste tot am dat peste un flux de informatii negative despre mine. Totul a avut ca scop nu doar sa ma intimideze pe mine, ci si pe populatia rusa, introducand un dezechilibru in societate”, a declarat interpretul in varsta de 45 de ani.

Magazinele Vans vor suspenda vanzarile in Rusia. Turcia a refuzat insa sa se alature sanctiunilor: „Pozitia noastra este clara”

De asemenea Nikolai a adaugat: „Erau de toate, si blesteme, si sicrie. Si-au varsat ura. Si in general, in ultimii ani, s-au facut multe atacuri asupra tarii noastre pentru a destabiliza societatea. Mi-am dedicat noua postare de pe Instagram rusofobiei. Am remarcat ca intr-adevar unii a inceput sa spuna: „Oh, cat de jenant e sa fii rus acum, e incomod...” Ce inseamna asta? Ne-am nascut in aceasta tara, bunicii si bunicile noastre in 1945 ne-au dat o noua tara - URSS. Da, din pacate, s-a prabusit. Si, aparent, acest lucru nu a fost fara motiv, daca te uiti la totul acum. Rusia a devenit o putere, o putere independenta", este sigur artistul.

Acesta a vorbit despre scandal si cu Valentin Yudashkin, caruia i s-a interzis sa prezinte o colectie de imbracaminte la Saptamana Modei de la Paris.

„Rusofobia, care acum progreseaza in lume, urmareste sa ne faca sa ne simtim oameni nefericiti, nesemnificativi, nesiguri si de clasa a doua. Mi se pare ca acum principalul lucru pentru tara noastra, statul nostru, este unitatea, solidaritatea, mandria de faptul ca suntem rusi.”, a subliniat interpretul intr-un interviu pentru Komsomolskaia Pravda.

„Baby loading...” Reporterul iSanatate si specialistul medical Cristina Gonta este pe ultima suta de metri si va aduce pe lume primul sau copil! Afla de la sotul ei cat de mult s-a schimbat aceasta in perioada sarcinii: „Noi ca barbati trebuie sa fim alaturi” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie