24.08.2022
Yana Rudkovskaya l-a luat in deradere pe fostul sot al Kseniei Borodina: „Fata ducea totul pe umerii sai” - FOTO

Yana Rudkovskaya este un utilizator activ pe retelele sociale. Pe canalul sau de Telegram, ea vorbeste adesea despre viata sa si isi exprima parerea pe diverse teme si subiecte actuale. De aceasta data, aceasta a vorbit despre cartea lui Kurban Omarov - „Revelatiile unui barbat despre ceea ce femeilor poate sa nu le placa”.

Pe Telegram, Yana a scris o postare, in care il ia in deradere pe fostul sot al Kseniei Borodina. Rudkovskaya nu s-a sfiit deloc si i-a amintit omului de afaceri cum acesta si-a castigat popularitatea doar datorita fostei sale sotii. 

Fanii rapperului Alij sunt dezamagiti. Vezi care este motivul: „Cum asa, frate?”

„Acel moment cand „nu ai nevoie nici daca e gratuit” din partea fostului sot al Kseniei Borodina. Fata ducea totul pe umerii sai, iar aici, hop - si a fost lansata cartea”, a scris vedeta. 

Olga Buzova - curtata de un barbat logodit! Afla cine este cel alaturi de care se zvoneste ca artista traieste o poveste patimasa de dagoste - FOTO

Apropo, insasi Ksenia inca nu a comentat in nici un fel cartea lui Kurban. In ciuda divortului scandalos, Borodina nu a acordat atentie creatiei fostului ei sot. Desi prezentatoarea TV si antreprenorul s-au despartit anul trecut, acestia uneori inca se mai cearta pe retelele sociale. 

Articole din aceeasi categorie